4 Hungar Agri-Tech Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
6882

GSI Tower Dryer toronyszárító A Tower Dryer szárító torony rendszeru folyamatos üzemu mezogazdasági terményszárító berendezés.

Muszaki megoldásai a legkorszeűrbbek, az ipar által igazolt szárítási alapelveket alkalmazza.

Szellöztetéses terménytároló siló
/NSL, WSL, FCDL Tárolók/
Az NSL, WSL, FCDL típusú szellozopadozatos terménytárolókat tipikusan a mezogazdasági üzemekben használják. Jellemzojük a gazdaságos üzemelés és a hosszú élettartam. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol a termények tárolását a legkorszerubb technológiával kívánják megoldani. A teljes alapterületu perforált szerkezetu szellozopadozat és az aktív szellozteto rendszer lehetové teszi a hosszú ideju veszteségmentes terménytárolást.
Kitárolórendszere biztosítja azt, hogy nagy mennyiségü terményt gyorsan lehet kitárolni.
Kereskedelmi Terménytárolók
/NCL Tárolók/
Az NCL típusú szellözöpadozatos és szellözöcsatornás terménytárolókat tipikusan a mezogazdasági és termény nagykereskedelmi üzemekben használják. Jellemzojük a gazdaságos üzemelés és a hosszú élettartam. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol a termények tárolását a legkorszerubb technológiával kívánják megoldani. A teljes alapterületu perforált szerkezetu szellozopadozat és az aktív szellozteto rendszer lehetové teszi a hosszú ideju veszteségmentes terménytárolást.
Kitárolórendszere biztosítja azt, hogy nagy mennyiségu terményt gyorsan lehet kitárolni.
Kúpkitárolós Terménytárolók
/NCHT, FCHT Tárolók/
Alkalmazás

A NCHT és FCHT típusú kúpkitárolású terménytárolókat tipikusan a termény nagykereskedelmi üzemekben használják. Jellemzojük a gravitációs terményürítés miatt a gazdaságos üzemelés és a hosszú élettartam. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol a termények mozgatása során nagy mennyiségu terményet kell, nagy mennyiségben elotárolni, gyorsan kitárolni.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/top-dry-2000-csucsszarito/

Tranzit silók
GHT, BFT Tranzitok

A GHT és BFT típusú kópkitárolású terménytárolókat tipikusan a mezögazdasági és termény nagykereskedelmi üzemekben használják. Jellemzojük a gravitációs terményürítés miatt a gazdaságos üzemelés és a hosszú élettartam. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol a termények mozgatása során nagy mennyiségu terményet kell gyorsan kitárolni.

http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/tower-dryer-toronyszarito/ 

7622 Pécs, Rákóczi út 46. I em. 21.      Tel.:72/511-600        Fax.:72/511-601      E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    www.hunagri.axelero.net

GSI Tower Dryer toronyszárító
A Tower Dryer szárító torony rendszeru folyamatos üzemu mezogazdasági terményszárító berendezés. Muszaki megoldásai a legkorszerubbek, az ipar által igazolt szárítási alapelveket alkalmazza. Alkalmas a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak szárítására.

A magasabb teljesítményigények kielégítésére kialakított, torony rendszeru mezogazdasági terményszárító berendezések folyamatos üzemuek.

A Tower Dryer mezogazdasági terményszárító muködési elvét tekintve folyamatos üzemu. A rendszere torony-szárító, ami azt jelzi, hogy a szárítandó termény a gyurus kialakítású palástokból összeállított toronyban lefelé haladva szárad meg. A berendezés legfelso traktusában elotárolt nedves termény egyenletesen áramolva halad lefelé a
szárítózóna szeruen helyezkedik el. Ezt mutatja be a szemlélteto ábra.

A szárító-berendezés szárító és huto zónája kettos lemezsíkon perforált rozsdamentes acél lemez, átáramlásos légáramú, közvetlen tüzeléses rendszeru szárító. A hutozónában felszabaduló meleg közvetlenül hasznosul, ugyanis a hosugárzó egység a hutozóna részen keresztül szívja be a levegot. Ennek következtében energia-takarékos üzemelésű.

Csúcs rendszerü, folyamatos és szakaszos üzemü
mezögazdasági terményszárító berendezések
/GSI Top Dry 2000/
A Top Dry 2000 típusú csúcs rendszeru mezogazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak szárítására.

A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított, csúcsszárító rendszeru mezogazdasági terményszárító berendezések különleges sajátossága, hogy a megszárított termény azonnali tárolását is megoldja. Szárítás és tárolás egy berendezéssel.

A Top-Dry 2000 típusú mezogazdasági terményszárítók a muködésüket tekintve szakaszos illetve folyamatos üzemuek. A csúcsszárító rendszer azt jelenti, hogy a szárítótér és a szárítandó termény a gyuru palástokból összeállított gabona fém-siló jellegu berendezés felso kúp traktusában, süveg szeruen, "csúcson" helyezkedik el.

Portable – modulszárító  

Mobil mezőgazdasági terményszárító

Competitor – mobilszárító

Mobil mezőgazdasági terményszárító

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

4 Hungar Agri-Tech Kft.

GSI Tower Dryer toronyszárító A Tower Dryer szárító torony rendszeru...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK