Meglepetés játék

2021. március 08. hétfő
Oláh Margó
6855

2021 - LEGYEN A HE-VA TIP ROLLER ÉVE
A Meglepetés játék lényege, hogy az a vásárló, aki megvásárolja a

- 260 Tip roller 4,5m-es gépet 2021-ben
- 350. Tip roller 5,4m-es gépet 2021-ben
- 800. Tip roller 6,3m-es gépet 2021-ben
- 1700. hengert 2021-ben
- legkülönlegesebb He-Va hengert 2021-ben

200.000,-Ft értékű He-Va ajándékcsomagot kap meglepetésekkel, He-Va marketing anyagokkal, pótalkatrész készlettel.
A meglepetésjáték résztvevője minden olyan gép, amely magyarországi leszállítással kerül megrendelésre a He-Va Aps dán cégtől (DK-7900 Nykobing Mors, Christensensvej ) 2021. január 1-e után.
Termékeknél figyelembe kell venni:
260. Tip roller 4,5m-es gép esetén: minden olyan 4,5m szélességű, Tip roller márkanéven leszámlázott gépet specifikációtól függetlenül, ami beérkezett Magyarországra és az Sz-Agro 2007. Kft vagy annak partnere leszerződte, kiszámlázta és a vásárló kifizette azt. Statisztika kezdete: 2007.
350. Tip roller 5,4m-es gép esetén: minden olyan 5,4m szélességű, Tip roller márkanéven leszámlázott gépet specifikációtól függetlenül, ami beérkezett Magyarországra és az Sz-Agro 2007. Kft vagy annak partnere leszerződte, kiszámlázta és a vásárló kifizette azt. Statisztika kezdete: 2007.
800. Tip roller 6,3m-es gép esetén: minden olyan 6,3m szélességű, Tip roller márkanéven leszámlázott gépet specifikációtól függetlenül, ami beérkezett Magyarországra és az Sz-Agro 2007. Kft vagy annak partnere leszerződte, kiszámlázta és a vásárló kifizette azt. Statisztika kezdete: 2007.
1700. henger esetén: minden olyan henger, ami Tip roller, Vip roller, Swing roller, King roller, Tip roller XL, Front roller, Grass roller márkanéven leszámlázott gép specifikációtól függetlenül, ami beérkezett Magyarországra és az Sz-Agro 2007. Kft vagy annak partnere leszerződte, kiszámlázta és a vásárló kifizette azt. Statisztika kezdete: 2007.
Legkülönlegesebb henger esetén: minden olyan henger, ami Tip roller, Vip roller, Swing roller, King roller, Tip roller XL, Front roller, Grass roller márkanéven leszámlázott gép specifikációtól függetlenül, ami beérkezett Magyarországra és az Sz-Agro 2007. Kft vagy annak partnere leszerződte, kiszámlázta és a vásárló kifizette azt. Különlegességét a He-Va Aps termelési igazgatója és vezérigazgatója dönti el az Sz-Agro 2007. Kft. képviselőivel együtt. Különleges lehet egy gép, mert első eladás az adott termékből Magyarországon, különleges a specifikációja, nagy mértékben magasabb az ára stb. Csak a 2021-ben eladott hengerek vehetnek részt a játékban.
Az ajándékok átadása azután történik meg hogy az eladott hengerek száma eléri a feltételül szabottat, mindenképpen azután, hogy megtörténik a gép teljes árának kifizetése. Az ajándékok tekintetében a megfelelő méret beszerzése további 3-4 hetet vehet igénybe.
A Vevő az ajándék átvételével hozzájárul, hogy a He-Va Aps és az Sz-Agro 2007. Kft. honlapján és facebook oldalán megjelenjen a nyeremény átadás megörökítése.
A fenti akció költségviselője a He-Va Aps. Mivel a vevőkkel, partnerekkel az Sz-Agro 2007. Kft. van kapcsolatban és az időszakban a koronavírus hatásai miatt a dán gyártó képviselői valószínűleg nem tudnak Magyarországra érkezni, ezért a He-Va Aps vezetői megbízzák az Sz-Agro 2007. Kft. képviselőit a meglepetésjáték minden olyan részének a leszervezésével, megoldásával, ami ahhoz kell, hogy a megfelelő vevők a lehető leghamarabb megkapják a nyereményeket.
Sz-Agro 2007 Kft. Mezőgazdasági gépek kis- és nagykereskedelme
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: +36 30 748 5381 / +36 30 768 7851
Iroda: H-9173 Győrladamér Dózsa Gy. utca 12.
https://szagro.hu/hirek/2021-legyen-a-he-va-tip-roller-%C3%A9ve   

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

A Väderstad kiemelkedik...

A Väderstad kiemelkedik a felmérések közül: A legerősebb márka, amit ezidáig...

Bővebben...

Az ideélis gép mulcsvetéshez

A PÖTTINGER TERRASEM mulcsvetési elv egyetlen gépben egyesíti a talajművelés,...

Bővebben...

Bendőegészség és élettartam

BENDŐEGÉSZSÉG ÉS ÉLETTARTAMA sikeres termelés elsődleges feltétele az, hogy...

Bővebben...

Tejtaxi

A mobil tejkiosztó kocsik előnyei a vödrös borjúitatásban A tejtaxi...

Bővebben...

Vízelvezetési gondokra

Vízelvezetési gondokra megoldást kínálatunk, Veneroni szivattyúk...

Bővebben...

Kimagasló vágási eredmény

Újdonságok a PöttingertőlA kiváló takarmányminőség alapját a kímélő kaszálás...

Bővebben...

Vetés előtt

JJBROCH fokhagyma roppantó-fosztó...

Bővebben...

Tárolási megoldások a RICHEL segítségével

GRAVETTI megoldás a magyar mezőgazdaság számára a RICHEL segítségévelŐszintén...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK