Inter-Mix Kft.

2019. április 30. kedd
Oláh Margó
1620

1998. évi alakulásunk óta fő célunk a jövőbeli termelő állomány alapjának, a borjúnak a lehető legjobb kiszolgálása, a borjúban rejlő genetikai potenciál kiaknázása az állatjólét és egészséges fejlődés szem előtt tartásával együtt. Ennek érdekében kizárólag csúcs minőségű termékeket kínálunk a borjak és természetesen a felnőtt szarvasmarhák számára is. Importőrként a holland SRAYFO (Trouw Nutrition) borjú tejpótló tápszerek, a holland FARM-O-SAN (Trouw Nutrition) takarmány-kiegészítők, az USA-beli CRI szarvasmarha szaporítóanyagok, a német JOSERA haszon- és hobbiállat takarmányok forgalmazása mellett a dán COLOQUICK kolosztrum kezelő és itató rendszerek, a német HOLM & LAUE mobil tejkiosztó kocsik és egyéb borjúnevelési eszközök, valamint a holland TRIOLIET takarmánykeverő-kiosztók, GIANT derékcsuklós rakodógépek magyarországi képviseletét látjuk el.
Miért kapták a kicsi rakodók a GIANT nevet?

A GIANT a GIgantic ANT vagyis gigantikus hangya szójátékból ered, ugyanis a kis dolgos rovarok saját súlyuk akár hússzorosát is képesek felemelni. ????
A holland gyártású Giant derékcsuklós és négykerék-kormányzású rakodógépek 76 LE teljesítményig összesen 37-féle fix- és teleszkópos gémmel rendelkező típussal igyekeznek kielégíteni a felhasználók igényeit. A rakodógépek motorja 60 LE teljesítményig Kubota szívó- és turbó dízel, a 76 LE-s modell esetében Deutz turbó dízel erőforrás. Hidrosztatikus összkerékhajtásukról Bosch-Rexroth hidraulika gondoskodik. A hidrosztatikus hajtás lehetővé teszi a gyors irányváltást és a fokozatmentes lehajtást. A munkaeszköz mozgatása joystick-vezérléssel történik, az alacsony szögállásban elhelyezkedő gém jó rálátást biztosít a munkaeszközökre, így a munkavégzés könnyebb és precízebb.
Minden típusnál alapfelszereltségként biztonsági védőkeret és biztonsági ajtók szolgálják a gépkezelő védelmét, a kényelmes kezelést az ergonomikus, mindkét oldalt könyöklővel ellátott komfort ülés adja. Opcionálisan kérhető DeLuxe kabin, mely körben üvegezett, fűthető belső térrel, CD-s rádióval, hangszigeteléssel, mindkét oldali visszapillantó tükrökkel nyújt több komfortot.
A gyár jelenleg 87-féle munkaeszközt kínál rakodógépeihez. A munkaeszközök 90%-át saját maga gyártja, így biztosítva azt, hogy minden munkaeszköz a legpontosabban illeszkedjen az általa gyártott gépek paramétereihez. Átlagosan 4,7 munkaeszközt adnak el egyetlen rakodógéphez, így a tavalyi év során több, mint 10.000 db különféle munkaeszközt gyártottak le vevőik részére. A munkaeszköz gyártás továbbfejlesztése érdekében indította el a gyár vezetése tavaly januárban az első Oisterwijken kívüli gyárát Egerben.
Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.    Tel: +36-1-402-1010, honlap: www.intermix.hu,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
https://www.giant-rakodogepek.hu       https://www.trioliet.hu/

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Farmcenter Kft.

A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA.

Bővebben...

RM Hajdú Hungary Kft.

Mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása,...

Bővebben...

Inter-Mix Kft.

1998. évi alakulásunk óta fő célunk a jövőbeli termelő állomány alapjának, a...

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

Közösen dolgozunk a sikeres jövő érdekében.A szálastakarmány-betakarítás, a...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

Asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari és hídmérlegek. Zsákoló big-bag...

Bővebben...

Emlékérmet kaptunk

MEGOSZ Emlékérmet kaptunkA MEGOSZ elnöksége úgy határozott, hogy a 2017-ben...

Bővebben...

Hunduna S.R.O

Gépek kereskedelme különféle területekre. Parkkészítés és fenntartáshoz, utak...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK