Szedd könnyedén!

2018. szeptember 28. péntek
Oláh Margó
124669

              
Gyümölcsök begyűjtésének gyorsabb és kényelmesebb módja. Nem kell lehajolni és csak könnyed időtöltés az eddigi nehéz termény begyűjtés. A kisebb modell a dió – mogyoró – mandula – makk – gesztenye – meggy - cseresznye, felszedését segíthetné. A házi pálinka főzési alapanyagok begyűjtése sem egyszerű, mint a sárgabarack – szilva – alma - körte ezekhez is ajánljuk ezt az egyszerű eszközt. Az őszi munkáknál pedig a hagyma és krumpli felszedésénél sem kellene kikészíteniük a derekukat. Nagyon egyszerű a használata kérném tekintsék meg a You Tube – ra feltett videónkat.
http://www.youtube.com/watch?v=vYGaKjfouHA
Természetesen a nagyobb területű gyümölcsfa tulajdonosoknak vannak nagyobb teljesítményű kézi, traktorra szerelhető és saját motoros modelljeink.
   


Mindenkinek kívánunk a munkáikhoz sok sikert.
Nadobán Erika ügyvezető Hunduna 00-36-20-9-256-305
http://www.hunduna.hu    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Frontfüggesztés utólag?

Frontfüggesztés utólag, kiváló minőségben? A Lesniknek köszönhetően...

Bővebben...

Szalmaborhoz...

Szalmaborhoz töppesszünk szőlőt! – az eljárás, amellyel kivédhetők a...

Bővebben...

Az ország első lombikborjai

Megszülettek az ország első „lombikborjai”, Campus Cili, Campus Csongor és...

Bővebben...

Meddig hat?

Meddig hat? - Új ismeretterjesztő program és honlap indult az...

Bővebben...

Mit tehetsz érte?

Téged is érint!Mindenkinek cselekednie kell az antimikrobiális rezisztencia...

Bővebben...

Az igazság...

Az igazság mindig a részletekben rejlik – a Shelterall sátrak minőségi...

Bővebben...

Enzimutánzó...

Enzimutánzó nanorészecskékkel egyszerűbb lehet a sörgyártás?A vegyipar minden...

Bővebben...

A szamóca ideális tartósítása

Tippek a szamóca ideális tartósításához a MATE fiatal kutatójátólGödöllő,...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK