Farmcenter Kft.

2010. február 10. szerda
Administrator
4631

 …akár négy művelet egy menetben. Idő- és üzemanyag költség megtakarítás, kevesebb talajtaposás és egyszerűbb munkaszervezés.

 

Elkészült a minden sorba-vetőgépre felszerelhető BaktoFil S-Jet, amely olyan jövőbemutató innovációs értékkel rendelkezik, minden év januárban megrendezésre kerülő AGROmashEXPO-n megtekinthető és  ABMT Profi környezettudatos technológia egyik elemeként a szakmai zsűritől megkapta a hazai termékfejlesztések elismerő oklevelét.
A
Farmcenter Kft. gödöllői székhellyel alakult 1990-ben, egy kicsit nevezhetem az akkori kor szülöttjének és az akkori kor igényeinek történő megszületés részesének, mert akkor volt egy olyan irányzat, hogy egy központi kutató intézetnek kft-ket kell létrehozni ahhoz, hogy központi pénzekhez jusson és így lett egy Gödöllői székhelyű gépkísérleti intézet több mint 40%-ban tulajdonos ebben a Kft-ben, illetve 68 tag létesítette ezt a Kft-t. Kb. 3 évvel az indítás után kapcsolódtam bele a munkába és akkor én már 20 éve foglalkoztam permetezés technikával.
Farmcenter Kft. 2100 Gödöllő Tessedik S. u. 4.          Tel: 28/513-445     Fax: 28/513-446
                          E-mail:                  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.             www.farmcenter.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Agrova Kft.

A Phylazonit talajoltás a korszerű gondolkodás és gazdálkodás védjegye.

Bővebben...

Farmcenter Kft.

 …akár négy művelet egy menetben. Idő- és üzemanyag költség...

Bővebben...

Vegyszerek helyett mikrobák

Vegyszerek helyett mikrobák: hogyan keltsük új életre a termőföldeket?Valóban...

Bővebben...

Agro.bio Hungary Kft.

BaktériumokA baktériumok, így a talajbaktériumok is mindennapi életünk szerves...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK