Hiánytünetek orvoslása megelőzése

Növényeinknek ugyan úgy szükségük van tápanyagokra mint az emberi szervezetnek. Nitrogén, foszfor, kálium, kálcium stb. A hiánytüneteket megelőzhetjük és orvosolhatjuk Fitohorm termékekkel:  http://www.fitohorm.hu/Hianytunetek_ac2

Örökzöldek és a gyep nyár végi kezelése

Örökzöldek és a gyep nyár végi kezelése

Örökzöldek (thuják) nyárvégi (augusztus-szeptember) kezelése
A thuják a ciprusfélék családjába tartozó, örökzöld fa- és cserjefajok. Gyakori dísznövények, és sokféle kertészeti változatuk ismert. Cserépben és kerti földben egyaránt tartják. A cserépbe ültetett növényeknél időről-időre pótolni kell a kimosódott, letömörödött földet FitoHorm Virágföld használatával, hogy a gyökereket megvédjük a külső behatásoktól.

Bővebben...

Szoba- és kerti növényeink

Szoba- és kerti növényeink nyári lombtrágyázása

A nyári forróság idején kerti-, balkon, de szobanövényeink is fokozottan vízigényessé válnak. A folyamatos folyadékpótlás mellett azonban nem szabad megfeledkezni a megfelelő tápanyagokkal való ellátásról sem. Ehhez nyújtanak segítséget a FitoHorm hobbi termékek. A termék nevére kattintava meg is tudja vásárolni lombtrágyáinkat webáruházunkban.

Bővebben...

Fitohorm Kft.

A dísznövények átültetéséhez nyújt segítséget a FitoHorm általános virágföld.

Bővebben...

A muskátli, a rózsa és a leander

A muskátli, a rózsa és a leander nyár végi kezelése

A muskátli nyárvégi (augusztus-szeptember) kezelése
A muskátli a napos, illetve félárnyékos helyeket szereti, így kitűnő díszítőeleme lehet a balkonoknak, ablakoknak, de egyre több helyen látni kertbe kiültetve is.    Augusztusban a virágzás közepén tartunk. A kiültetés óta a balkonládában, cserépben tartott virágok földje kimosódott, letöppedt, amit pótolni kell. Ezért jó, ha FitoHorm Virágföldből ilyenkor feltöltjük a virágtartót, hogy a gyökerek továbbra is takarásban legyenek, megóvva ezzel őket a külső behatásoktól.

Bővebben...