A csúcstermés új generációja

MARC KWSúj
A csúcstermés új generációja

 

Új generációs KWS hibrid, mely hagyományos tőszámmal is képes maximális terméshozamra.

    Kimagaslóan jó kipergés ellenállósággal
    A HYBRIROCK-kal egyidőben betakarítható
    Intenzív technológiai adottságokkal rendelkezőknek ajánljuk
    Kimagasló gomba betegségekkel szembeni ellenállóság az ősz folyamán

A 2013-14-es és a 2014-15-ös vizsgálati években magtermése 4,57 t/ha, 7,2%-kal több mint az összehasonlító fajták átlag eredménye. Olajtartalma 47,81%, olajtermése 1967 kg/ha, 106,8% volt a vizsgálati években. Erukasav (0,03%) – és gklükozinolát (11,3 umol/g) tartalma alapján megfelel a duplanullás hibridekkel szemben támasztott minőségi követelményeknek. Termesztési tulajdonságai kedvezőek.

Kiegészítő információ: Középérésű csoportba tartozó duplanullás hibrid. Tenyészideje 281 nap, fehérjetartalma 20,24%, fehérjetermése 831 kg/ha volt.
BŐVEBBEN:     http://www.kws.hu/go/id/hkzq/

KWS Magyarország Kft.

Kukorica, cirok, búza, rozs, burgonya, napraforgó, őszi káposztarepce, cukorrépa. 


KWS – a vetőmagspecialista

A KWS csoport egy független, hosszú hagyományokra visszatekintő családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely már közel 160 éve foglalkozik vetőmag nemesítéssel.
 
• A vetőmag nemesítés iránt teljes mértékben elhivatott vállalkozásként a KWS minden jelentősebb növénykultúrában képviselteti magát a piacon: kukorica (siló, szemes és biogáz célú), cirok, cukorrépa, kalászos (búza, rozs, és árpa), olajos magvak (repcemag, napraforgó), és burgonya.
• A KWS Csoport több mint 40 leányvállalattal és társult vállalkozással rendelkezik világszerte, és így 70-nél is több országban folytatja tevékenységét.
• A cégcsoport évről-évre növeli beruházásait. Az éves forgalmának mintegy 15%-át fekteti be újra a kutatás és fejlesztés területén
• A KWS csapatát mintegy 4.400 fő alkotja, ezen belül az innovációért felelős kutatásokon már több mint 1.200 személy dolgozik.
Önnel, Önökért!    
Az 1999-ben megalakult KWS Hybrid Kft. 2006-ot követően 100%-os KWS tulajdonba került. Az alapítást követően folyamatosan bővülő portfólió segítségével a leányvállalat évről-évre egyre komolyabb sikereket ért el a hazai piacon.
 Értékesítésünk legnagyobb részét forgalmazó partnereinken keresztül bonyolítjuk le, amely rugalmasabb készletelérhetőséget biztosít kisebb partnereink részére is.
Az 1999-ben alakult Kft. mára már a magyarországi vetőmag piac meghatározó résztvevőjévé vált. A sikerek mögött komoly munka van, hiszen csapatunk folyamatos tréningelésével, és képzésével azon vagyunk, hogy folyamatosan erősítsük pozíciónkat a piacon, és a KWS csoporton belül.
9027 Győr, Gezstenyefa u. 4.
Tel:
+36 96 528-715    Fax:
+36 96 528-711  www.kws.hu