25 év siker a vetésben


A Väderstad 25 évvel ezelőtt kezdte el korszakalkotó, legendás gabonavetőgépeinek fejlesztését.
A Rapid volt az első nagy
sebességű vetésre képes vetőgép, amely talajművelő képességgel is rendelkezett, és melyből a mai napig 25 ezer darabot gyártottak.
Innovatív, kiforrott, értékálló. Egy igazi ikonikus munkaeszköz.
Most Ön is szert tehet egy Väderstad vetőgépre, melyet kedvező feltételekkel vásárolhat meg a 2016. májusában induló értékesítési akcióban.

Bővebben...

A Tempo készen áll a jövőre

A Väderstad E-Services - a Tempo készen áll a jövőre

A gazda, aki meglátta a lehetőséget
Azóta, hogy az 1960-as évek elején az első munkagép napvilágot látott a Stark családi gazdaságban, a Väderstad élen járó vállalattá vált az innovatív megoldások fejlesztése terén, sokoldalú, precíz, nagy teljesítményű talajművelő- és vetőgépek gyártásával.
Az új megoldások tesztelése nagyrészt a gazdálkodókkal közösen folyik. Ez az együttműködés különösen értékes, hiszen számos esetben új megközelítésekhez és fejlesztésekhez vezet.

Bővebben...

A Väderstad SeedEye

A Väderstad SeedEye már több díjat nyert

A Väderstad legújabb fejlesztése, a SeedEye magszámláló elnyerte a “Machine of the Year 2015” (Az év gépe) címet az Elektronika kategóriában, a hannoveri Agritechnika kiállításon.

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Gabona- aprómag vetőgép, kézi szemenkénti vetőgép, fokhagymaültető gép, kanalas vetőgép, mechanikus és pneumatukus vetőgép, burgonya ültető.

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

VITASEM A - mechanikus ráépített vetőgépek.

Bővebben...

Hanki-Ker Kft.

Gépkereskedelem: a legnagyobb hazai gépgyártó-, forgalmazó és importőr cégekkel állunk kapcsolatban. Kínálatunkban megtalálhatók vető ültető gépek.

Bővebben...

Innovatív technológia

Spirit R - modern megjelenés, innovatív technológia

A Väderstad folytatja vetőgépei fejlesztéseit Európa mezőgazdasága számára. Ennek újabb bizonyítéka a Spirit R 300-400S. A vetőgép az alapoktól kiindulva teljesen új dizájnt kapott. Továbbá felszerelhető E-Control funkcióval, valamint az új SeedEye érzékelővel. A Spirit R 300-400S 3 és 4 m munkaszélességben rendelhető.
Az új fejlesztésű vetőgép számos újdonságot vonultat fel. E-Control-lal és Gateway-jel is felszerelhető, valamint 12,5 és 16,7 cm-es sortávolsággal rendelhető.

Bővebben...

Interát Zrt.

1996-ban vevői igényeinkre alapozva a szintén olasz GASPARDO-MASCHIO cég termékeivel, vetőgépekkel.

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

Kverneland u-drill univerzális vetőgép kombináció - új, merevvázas modell

 

Kverneland, mint a gabonavetési technológia specialistája, kibővítette az u-drill vetőgép kombinációját a merev vázas változat 3m-es és 4m-es munkaszélességének hozzáadásával. Az u-drill nagy munkasebesség mellett, általában 10-18 km/h, is tökéletes maglehelyezést és vetési mélységet biztosít.

Bővebben...

Lemken Hungária Kft.

Hatékonyság és pontosság nagy területeken is. Lemken sorvetőgép-konfiguráció vetéshez és trágyázáshoz.

Bővebben...

Nélkülözhetetlen eszköz

Rexius; nélkülözhetetlen eszköz a növényvédelemben

A Rexius 10,2 m és 12,3 m munkaszélességű modellek ezentúl felszerelhetők BioDrill BDA360 aprómagvető egységgel, lehetővé téve takarónövények, fűfélék és akár repce talajműveléssel egy időben történő vetését. Ugyanakkor egy kis módosítással hatékony eszközzé válik a csigák és az ecsetpázsit elleni küzdelemben.

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt vetőgépek.

Bővebben...

Väderstad Kft.

Magasabb szint a precíziós vetésben.     A Tempo-t széles körűen tesztelték Magyarországon az elmúlt évben.
"Pontosság, sebesség és teljesítmény a Tempo vetőgép fejlesztésének kulcs szavai. Ennek elérésének érdekében a Väderstad egy nyomott rendszerű magadagolót fejlesztett ki, mely biztosítja a kukorica és a napraforgó nagy sebességű vetését.
A vetőgép nagyméretű vetőmag- és műtrágya tartállyal rendelkezik, ami a páratlan kapacitás biztosítéka. Ugyanakkor a tökéletes maglehelyezésnek köszönhetően egyenletes kelést és a lehető legjobb kezdeti fejlődést biztosítjuk a növényállomány számára", mondja Lars Thylén, a Väderstad-tól.

Bővebben...