Önitató Kft.

Találatok: 1855
önitató ló szarvasmarha hizó sertés nyúl malac Az Önitató kft. által gyártott önitatók mind a háztáji, mind a nagyüzemi állattartás területén professzionális megoldásokat nyújtanak. Az egyszerű és üzembiztos konstrukciónak köszönhetően az olyan zord körülmények közt is bizonyítottak, mint a nagyüzemi sertés és marhatelepek. 

SZARVASMARHA KÖRMÖZŐ KALODA FESTETT
Szarvasmarha kezelőkaloda biztosítja az állat rögzítését, oldalanként 2-2 nyitható ajtaja van, ami lehetővé teszi a hozzáférést a különféle kezeléseknél.
Hátsó szorítóval az állat kényszeríthető a nyakfogóba, illetve hátsó kezelések esetén rúgás elleni védelmet is biztosít.
V-nyakfogóval ellátott kivitel, mellyel könnyen és biztonságosan rögzíthető az állat feje, így egyszerű kezelést biztosít. A nyakbefogó pofák távolsága szabályozható, ezáltal valamennyi korcsoportnál használható.
Mindkét oldalon lehajtható fellépő padozattal van ellátva.
Gyors, biztonságos, balesetmentes rögzítés eszköze. 

 Könnyen mozgatható, fix karámrendszerbe vagy válogató karámba is helyezhető. Festett kivitelben.
Ára: 650 000 Ft + ÁFA 
Szállítási határidő: rendeléstől számított 4 hét
Termékeink sikerének titka könnyen megfogalmazható: átgondolt konstrukció, megfelelő anyagválasztás és egyszerű használat. Ez a mesterhármas, valamint a szakembereink és a cégünk mögött álló több évtizedes tapasztalat az az ok, melynek köszönhetően kimondhatjuk, hogy: ,,Csak egyszer kell megvenni”.

Önitató Kft. 7631 Pécs, Reménypuszta  Tel: 06 72/446-254 Fax: 06 72/438-745         
                                                           E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.          www.onitato.hu