Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

A termőföld előkészítésére szolgáló berendezések klasszikus darabja a talajlazító. Az aratás után visszamaradt tarló elkeverése a talaj termőképességét növeli, valamint megóvja a károsodástól és lepusztulástól.

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön olvassa. A Ferro-Flex-től 20 év tapasztalatával!

Bővebben...

Framest Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar gépgyártója
Célunk egy magasabb szintű talajmenedzsmenthez alkalmas gépek kifejlesztése és gyártása.
Ezzel időt, költséget lehet megtakarítani, nedvességet megőrizni és ami a legfontosabb, a termelést biztonságosabbá tenni. Ez a feltétel a profitorientált gazdálkodás és a talaj szempontjából is a fenntartható termelést szolgálja.

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt.

Egyik legfontosabb termékét, a saját fejlesztésű kukorica betakarító adaptert a vállalat már 1972-től gyártja.A jelentkező betakarítási igények alapján valamint a termékskálánk bővítése céljából jelentünk meg a piacon a SUN típusú napraforgó adapter családdal.

 

Bővebben...

Omikron Kft.

  Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás. Székhelye Kecskeméttől 7 km-re lévő Hetényegyháza. Tevékenységi köre Magyarországon nagy hatékonysággal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás. E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve határainkon túl az alábbi szlogen iránymutatásával.
Minőség, megbízhatóság, szolid árak = OMIKRON

Bővebben...

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar személyek tulajdona. Tevékenységi körünk a mezőgazdasági és erdészeti gépek gyártására és értékesítésére terjed ki.

Bővebben...