Alfa-Gép Kft.

Találatok: 1404
preview_apritohu_i0XhFa

Cégünk folyamatosan bővülő termékkínálattal, immáron 17 éve törekszik arra, hogy az igényeinek legmegfelelőbb terméket kínálja Önnek. Mezőgazdasági gépek mellett különböző méretű agrofóliákat, kenőolajokat, műtrágyát, munkagép-kopóalkatrészeket is kínálunk. Traktorüzemű mobil ágaprító. Kerti-, parki-, erdei ágaprító.

Bővebben...

Lemken Hungária Kft.

Találatok: 1399

A LEMKEN filozófiáját követve - a legjobb, ha a gazdálkodó a saját birtokán tudja a gépet kipróbálni és a beruházási döntést meghozni - megteszünk mindent, hogy a LEMKEN név a kialakított elismertségének megfelelően a jövőben is a legjobbak között legyen.

Bővebben...

Omikron Kft.

Találatok: 2062
preview_talajmuvelo_foldmunkhu_T4Klee Az OMIKRON KFT. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás.
E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve a határainkon túl.
Minőség + Megbízhatóság + Szolid árak = OMIKRON

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

Találatok: 1176

preview_talajmuvelo_foldmunkhu_67N9TNHe-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt vetőgépek, fronthidraulika kis és nagykereskedelme, He-Va importőr.

Bővebben...