Biomin Magyarország Kft.

Találatok: 2008

BIOMIN – természetesen előre  A természetes út volt mindig is a BIOMIN útja.
A kezdetek, 1983 óta a BIOMIN takarmány-kiegészítői mutatták az utat a természetes, nem antibiotikus megoldások felé, egy sor állategészségügyi és táplálási kérdés terén.

Bővebben...

Dr. Bata Zrt.

Találatok: 2113

 DETOXA PLUS® szarvasmarha

Új, nagy hatékonyságú, gombatoxinokat hatástalanító takarmány alapanyag keverék szarvasmarha számára. A DETOXA PLUS fermentációs úton előállított, biológiailag aktív enzimeket és kiváló adszorpciós kapacitású glukánokat tartalmazó takarmány-kiegészítő. Szelektált mikroorganizmus, Saccharomyces telluris, által előállított enzimeket, valamint Saccharomyces-ből származó grammonként 22-25 m2 adszorpciós felülettel bíró glukánt tartalmaz. Az újonnan kifejlesztett készítmény alkalmas a mikotoxinok a trichotecénvázas és zearalenon mikotoxinoknak a takarmány elfogyasztása után az állatok emésztőcsatornájában történő megkötésére és elbontására.

Bővebben...

Hunzag Kft.

Találatok: 1894
preview_keritesredszerhu_4Z2LeI

Akár szarvasmarha, juh, sertés, ló, kecske vagy szarvas az Ön választása, nálunk megtalálja a munkához szükséges eszközöket!

 

Bővebben...

Készenlét Zrt.

Találatok: 1412

preview_mgforgalmazohu_muc15UDairymaster fejőberendezések: fejőgumi, kehely, lengőkarok, zsufoló kapu, automata etető, trágyakezelés mobil gépei, almozógép, fejőház, tejmérő edény, tejszivattyú, ivarzás figyelő.

Bővebben...

Önitató Kft.

Találatok: 2502

Etető- és itatóberendezések, Tehén- és kecskefejőgépek, Tejhűtők és alkatrészeik, Mesterséges termékenyítés eszközei, Szellőzőrendszerek, Inframelegítők., Takarmánytárolók, Nyírógépek és alkatrészeik, Vitaminok, Takarmánykiegészítők

Bővebben...

Xylem Water Solutions Magyarország Kft.

Találatok: 2024
preview_biogazuzemhu_K6nykE

Törekedni kell a biogáz lehetőleg teljes hasznosítására.
Sokoldalú tevékenységével segíteni igyekszik kormányzatoknak, településeknek, ipari és mezőgazdasági (szarvasmarha telepek) üzemeknek a szennyvízkezelés, az árvíz- és belvízvédelem, az energiamegtakarítás és a mélyépítés terén.

Bővebben...