CHH Műszaki Kft.

Találatok: 1526

A CHH Műszaki KFT. a partnereink által megszokott színvonalon és szakértelemmel végzi munkáját a magyar mezőgazdaság szolgálatában.
Üzletpolitikánk a pontos és érthető tájékoztatáson alapuló értékesítés, teljes körű magfeldolgozó technológiák telepítése.
A Cimbria és a Heid márkanév idehaza is egyet jelent a kíméletes magkezeléssel, melyet Pioneer, Monsanto, Syngenta, Limagrain, Bábolnamag vagy GabonaKutató márkanevek fémjeleznek.

Bővebben...

Damisol Kft.

Találatok: 2156
preview_leveltragyak_novhu_deq7IG DAMISOL® levéltrágyák a búzatermesztésben.

Bővebben...

Fitohorm Kft.

Találatok: 1831
log150.jpg

A gabonák tápanyagellátásában (mezo- és mikroelemek tekintetében) kiemelten fontos a magnézium, a kén, a mangán és a réz. Hazai talajaink nagy százalékban rézben hiányosan ellátottak. Rézhiány okozza a „fehérkalászúságot”, amelynek következményeként súlyos terméskieséssel számolhatunk, s amely a szárazabb évjáratokban, a növények fiatalkori fejlődési fázisában gyakrabban alakul ki.

Bővebben...

Interát Zrt.

Találatok: 2044
interat180.jpg

Agromatic Digital szemnedvesség mérő - táskával

16 fajta mag azonnali gyors nedvességmérésére alkalmas (őszi búza, tavaszi búza, őszi árpa, tavaszi árpa, rozs, zab, kukorica, borsó, napraforgó, repce, szója, lóbab, lenmag, lucernamag és mustármag).

Bővebben...

KWS Magyarország Kft.

Találatok: 1767

Kukorica, cirok, búza, rozs, burgonya, napraforgó, őszi káposztarepce, cukorrépa. 

Bővebben...

Mezőmag Kft.

Találatok: 2290
preview_szantofoldi_vetomaghu_NBy3JA Vetőmag előállítás, feldolgozás és értékesítés az alábbi kultúrákból történik: Őszi búza, Őszi és tavaszi árpa, Őszi és tavaszi zab, Őszi rozs, Triticale, Lucerna, Borsó

Bővebben...