Vásárlás vagy bérmunka?


Önjáró permetezőgép vásárlás, vagy bérmunka?

A légi permetezés háttérbe szorulásával egyre nagyobb az önjáró permetezőgépek térhódítása. A megfelelő időpontban és kiváló minőségben végzett  növényvédelmi munkával nem csak az előállított termény minősége óvható meg, de a jelentős terméskiesés is elkerülhető. A probléma adott, a feladatot pedig meg kell oldani…
Milyen megoldási lehetőségei vannak a termelőnek? Rövid távon a bérmunka a leggazdaságosabb, és legcélravezetőbb!

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Forrás, Kertitox és Huniper permetezők forgalmazása.

Bővebben...

Farmcenter Kft.

 

farmcenter2011log160.jpg
A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA. Szórófejek, permetezőgépek és alkatrészek GPS eszközök.

Bővebben...

Farmgép Kft.

farmgpj250.jpg
SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők. ÜLTETVÉNY: függesztett, vontatott, lombérzékelős, ventillátorok. CSÁVÁZÓ GÉPEK SPORT PARK SPECIÁLIS GÉPEK: terményfertőtlenítő, parcella permetező, egyedi gépek, vegyszerkeverő.

Bővebben...

Interát Zrt.

interat180.jpg
Európa két jelentős permetezőgép gyártójával a GAMBETTI-vel és a SAE-val, így Magyarországon elsőként kínáltunk vásárlóinknak olasz gyártmányú szántóföldi és szőlő - gyümölcs permetezőgépeket.

Bővebben...

Készenlét Zrt.

 


RICOSMA szántóföldi és axiálventilátoros permetezők, Vogel Noot permetezőgépek forgalmazása.

Bővebben...

Lemken Hungária Kft.


Még több kényelem és kezelői biztonság „Albatros” vontatott permetező célszerű Lemken formatervezéssel. Szerelt és vontatott permetezőgépek forgalmazása.

Bővebben...

Odisys Bt.

preview_novenyvedogephu_DvzuQw

Az Odisys Bt 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a mezőgazdaságban aktívan résztvevők számára olyan kiegészítő termékeket kínáljunk, melyek a költség-hatékonyságukat a lehető legnagyobb mértékben javítja.

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.


A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi utángyártott alkatrészek megtalálhatók.

Bővebben...

SAE permetezőgépek


SAE permetezőgépek Ferraraból, Magyarországra

Az olaszországi Ferrara város nevével először egy 8. Századi, 754-es dokumentumban találkozhatunk. A több, mint ezer éves város eredetileg két központban fejlődött a Po di Volano csatorna két oldalán, majd azóta megyeközponttá vált. Hosszú történelme során számos befolyásos olasz család vívott egymással az elsődleges jogokért és javakért. Mindeközben Ferrara kulturális központtá növekedett és a régiek temérdek gyönyörű látnivalót hagytak ránk körbezárva egy 9 km-es városfallal, valamint a  sajátságos hangulatot, amelyet bárki érezhet, ha a város utcáin sétálgat. A tradíció és a versenyszellem ma is az egyik legtapinthatóbb lételeme a helyieknek, akik munkájuk útján ma már sokkal messzebb jutnak a városfaltól, mint elődeik.

Bővebben...