A preciziós gazdálkodás felé

Kverneland iXdrive – Következő lépés a precíziós gazdálkodás felé
A permetezési munkálatokat gyakran szűk időhatárokon belül kell elvégezni, amely nagy terültetteljesítményű munkagépet igényel. A Kverneland iXdrive egy "minden egyben permetezőgép", ergonómikus kialakítású, biztosítva a hatékonyságot és a kényelmet. Az iXdrive önjáró permetezőgép kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a kezelő kényelmére, a megbízhatóságra és a környezetvédelemre.

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Forrás, Kertitox és Huniper permetezők forgalmazása.

Bővebben...

Farmcenter Kft.

A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA. Szórófejek, permetezőgépek és alkatrészek GPS eszközök.

Bővebben...

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők. ÜLTETVÉNY: függesztett, vontatott, lombérzékelős, ventillátorok. CSÁVÁZÓ GÉPEK SPORT PARK SPECIÁLIS GÉPEK: terményfertőtlenítő, parcella permetező, egyedi gépek, vegyszerkeverő.

Bővebben...

Interát Zrt.

Európa két jelentős permetezőgép gyártójával a GAMBETTI-vel és a SAE-val, így Magyarországon elsőként kínáltunk vásárlóinknak olasz gyártmányú szántóföldi és szőlő - gyümölcs permetezőgépeket.

Bővebben...

Lemken Hungária Kft.

Még több kényelem és kezelői biztonság „Albatros” vontatott permetező célszerű Lemken formatervezéssel. Szerelt és vontatott permetezőgépek forgalmazása.

Bővebben...

Nélkülözhetetlen eszköz

Rexius; nélkülözhetetlen eszköz a növényvédelemben
A Rexius 10,2 m és 12,3 m munkaszélességű modellek ezentúl felszerelhetők BioDrill BDA360 aprómagvető egységgel, lehetővé téve takarónövények, fűfélék és akár repce talajműveléssel egy időben történő vetését.

Bővebben...

Odisys Bt.

Az Odisys Bt 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a mezőgazdaságban aktívan résztvevők számára olyan kiegészítő termékeket kínáljunk, melyek a költség-hatékonyságukat a lehető legnagyobb mértékben javítja.

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi utángyártott alkatrészek megtalálhatók.

Bővebben...

SAE permetezőgépek

SAE permetezőgépek Ferraraból, Magyarországra
Az olaszországi Ferrara város nevével először egy 8. Századi, 754-es dokumentumban találkozhatunk.

Bővebben...

Vásárlás vagy bérmunka?

Önjáró permetezőgép vásárlás, vagy bérmunka?
A légi permetezés háttérbe szorulásával egyre nagyobb az önjáró permetezőgépek térhódítása. A megfelelő időpontban és kiváló minőségben végzett  növényvédelmi munkával nem csak az előállított termény minősége óvható meg, de a jelentős terméskiesés is elkerülhető.

Bővebben...