A folyékony starter

NutriForce folyékony starter

A folyékony starter

NutriForce – olyan folyékony starter, amely minden fejlődési időszakban segíti az élettani folyamatokat. Kiugróan magas foszfor tartalma kompenzálni képes a hideg, vagy savanyú, vagy meszes talaj gyenge foszfor szolgáltatását.

Bővebben...

A sárgarozsda már készülődik - és Te?

A sárgarozsda már készülődik – és Te?
Agrováció·2017. április 10.
Több búza állományban a héten már azonosították a fertőző nyári képleteket. Hogy lesz-e egy állományban tömeges fertőzés (epidémia), ezt több körülmény együtt fogja eldönteni:
- sok fertőző anyag – már felszaporodásban van,
- kedvező időjárás – hűvösebb, párás, csapadékos, adott
- fogékony növény – fajta, technológiafüggő.
A fogékonyságot megfelelő növénytáplálással csökkentheted – Tudtad?
Hogyan? 

Bővebben...

Nem állunk jól a búzatáblákon

Nem állunk jól a búzatáblákon – De: Még tudsz segíteni!
Agrováció·2017. április 6.
 A Te kalászosod jól bokrosodik? A sok a fejletlen állomány oka lehet a késői vetés, a vontatott tavaszi indulás.  Az egyre szárazabb talaj tovább fokozza a stresszes állapotot.

Bővebben...

Növekedésserkentő

NutriSpeed növekedésserkentő növénykondicionáló

A növénykondicionáló

NutriSpeed – olyan egyedi növénykondicionáló, amelyben a különböző nitrogénformák adta tartós hatás az ásványi anyagok természetes tápanyag szolgáltató képességével párosul. A makro-, mezo- és mikroelemek fokozzák a növényi anyagcserét, serkentik a tápanyagok felvételét.

Bővebben...

Növénykondicionáló

PlantaForce Pro-tech növénykondicionáló

A PlantaForce Pro-tech készítmény (Készítmény kereskedelmi neve: FitoNatur Aktív növénykondicionáló készítmény. Engedélyszám: 04.2/1538-1/2011) – Gondosan válogatott növényi összetevői a hasznos vegyületek tárházát biztosítják, ezeknek köszönhetjük sokrétű hatását. Elsősorban a gyökérzet egészséges fejlődését segíti már a csíranövény kelésétől kezdve.

Bővebben...

Talajkondicionáló rovarűző

AMG Pro-tech talajkondicionáló rovarűző készítmény

Az AMG Pro-tech (Készítmény kereskedelmi neve: Mineral Starter ásványi trágya. Engedélyszám: 04.2/2613-1/2016) Természetes ásványi anyag tartalma kimagaslóan hatékony termésnövelő, egyben javítja a talaj természetes tápanyag szolgáltatását.

Bővebben...

Tudtad?!

Tudtad?!
A hagyományos folyékony nitrogén műtrágyákat nagy koncentrációban csak rövid ideig tudják felvenni a növények és hasznosítani is csak egy részét képesek, hiszen a nagy nitrogén koncentrációt a többi tápelem koncentrációja arányaiban nem tudja követni. Ezáltal a nitrogén és más tápelemek hasznosulása is gátolt lesz. A NutriSpeed fokozatos nitrogénszolgáltató képessége egyensúlyi helyzetet teremt a tápelem arányok között, biztosítva a többi tápelem felvételét is.

Bővebben...