Biomin Magyarország Kft.

Találatok: 1919

BIOMIN – természetesen előre  A természetes út volt mindig is a BIOMIN útja.
A kezdetek, 1983 óta a BIOMIN takarmány-kiegészítői mutatták az utat a természetes, nem antibiotikus megoldások felé, egy sor állategészségügyi és táplálási kérdés terén.

Bővebben...

Cont-Eco Kft.

Találatok: 2383

Az 1991-ben alapított Cont-Eco Kft. az elmúlt évtizedben a vadkárelhárítás, legeltetéstechnika és vadászkertek létesítése terén figyelemre méltó eredményeket ért el. Társaságunk 2003 évtől Európa egyik legnagyobb, villanypásztorokat és kellékanyagokat gyártó cége, a francia LACME magyarországi kereskedelmi képviseletét látja el kizárólagos joggal. Mechanikus és elektromos kerítések kivitelezése.
Tornado kerítéstermékek és Lacme villanypásztorok szakkereskedése.  FAGYMENTES ITATÓK: -35 C’ SEM FAGY BE, SERTÉS,  JUH, KECSKE, SZARVASMARHA, LÓ   

Bővebben...

Hunduna S.R.O

Találatok: 1994
felirat170.jpg A mi általunk forgalmazott seprőgép adapterekkel gyorsabban és könnyebben tudják kitakarítani a különféle szennyeződéseket

Bővebben...

Xylem Water Solutions Magyarország Kft.

Találatok: 1769
preview_biogazuzemhu_K6nykE Törekedni kell a biogáz lehetőleg teljes hasznosítására. Sokoldalú tevékenységével segíteni igyekszik kormányzatoknak, településeknek, ipari és mezőgazdaság (sertés telepek)i üzemeknek a szennyvízkezelés, az árvíz- és belvízvédelem, az energiamegtakarítás és a mélyépítés terén.

Bővebben...

Hunzag Kft.

Találatok: 2006
preview_keritesredszerhu_4Z2LeI Füljelzők szarvasmarha, sertés, juh, kecske, szarvas, nyúl részére, ENAR kötelező jelöléshez és tenyésztői munkához, üresen és előre számozva.

 

Bővebben...

Önitató Kft.

Találatok: 2398
log300.jpg

Etető- és itatóberendezések, Tehén- és kecskefejőgépek, Tejhűtők és alkatrészeik, Mesterséges termékenyítés eszközei, Szellőzőrendszerek, Inframelegítők., Takarmánytárolók, Nyírógépek és alkatrészeik, Vitaminok, Takarmánykiegészítők

Bővebben...

Tart-Tech Kft.

Találatok: 3419

Cégünk 1998-as megalakulásától kezdve állattartás-technológiai berendezések importjával,  forgalmazásával, szerelésével, szervizelésével és szaktanácsadással foglalkozik. Partnereink részére komplett istálló-technikát ajánlunk a takarmányozás-technológiától a fűtésen keresztül a szellőzésig elsősorban a baromfitartás területén.

Partnereink mind teljesebb kiszolgálása és szolgáltatásaink mind hatékonyabb kivitelezése érdekében társaságunk 2006. június 26.-a óta működteti az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert.

 

Bővebben...