Alfa-Gép Kft.

Találatok: 2077

20 év tapasztalatával Önért, megoldásokkal az Ön sikeréért!

Cégünk, a békéscsabai székhelyű, magántulajdonú Alfa-Gép Kft 1996-óta van jelen a mezőgazdasági gépkereskedelem piacán.

Bővebben...

Alois Pottinger

Találatok: 2008

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás boronákat a nagy területen történő tarlóhántásra és általános magágy-előkészítésre fejlesztettük ki. Kompakt gép sekély és intenzív keverős műveléshez. A VINODISC gépek speciálisan a szőlő- és gyümölcstermesztés számára készült.

Bővebben...

FRAMEST Kft.

Találatok: 918

A FRAMEST 2000-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdona. Borsod megyében, Harsányban működünk, jelenleg több mint 60 fõt foglalkoztatunk. Tárcsás borona, lazítós tárcsa.

Bővebben...

Lemken Hungária Kft.

Találatok: 1559

A LEMKEN Hungária Kft megalapításával a a LEMKEN GmbH & Co. KG. megteremtette az európai országok többségében már megszokott kereskedelmi rendszer alapját. Ennek segítségével a teljes termékválaszték eljut a mezőgazdaságban működő vállalkozásokhoz.

Bővebben...

Omikron Kft.

Találatok: 2551
Az OMIKRON KFT. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás.
E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve a határainkon túl.

Vontatott középnehéz ,,V" tárcsák Ø560 mm-es tárcsalevéllel, elmunkálóval

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

Találatok: 1092

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi utángyártott alkatrészek megtalálhatók.

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

Találatok: 2262

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult családi cég. Megalakulásunk óta fő profilunk a He-Va dán cég termékeinek magyarországi nagy- és kiskereskedelme.

Bővebben...

Vaderstad Kft.

Találatok: 2002

A korszerű szántóföldi növénytermesztésben a gépesítési rendszerek megválasztása kritikus lehet a gazdálkodás eredményessége szempontjából.  A Väderstad-technológia lehetővé teszi a munkaidő és a költségek racionalizálását.

Bővebben...

Odisys Bt.

Találatok: 1654

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó, szárzúzó, gyümölcs szüretelő, emelő villa, eke, henger, magágykészítő, forgóborona, rövidtárcsa, talajlazító, vetőgép, permetező, metszőolló, ágaprító, fadaraboló, sorközművelő, erdészeti gépek. 

Bővebben...