A megosztható foszfor

NutriFit lombtrágya magas foszfortartalommal

A megosztható foszfor

NutriFit – A foszfor nemcsak a gyökérképződéshez, hanem a termésképzéshez is elengedhetetlen. Felvétele savanyú és meszes talajokon is nehezített, a talajalkotó ásványokkal való foszfor lekötődés miatt.

Bővebben...

Damisol Kft.


Az első Damisol levéltrágyát 1982-ben gyártottuk.

Bővebben...

Fitohorm Kft.

Lombtrágya a szántóföldi növénytermesztésben

A lombtrágya szerepe és jelentősége ugyanolyan hasznos és fontos, mint a zöldség,- gyümölcs és dísznövénytermesztésben, ahol sokkal nagyobb gondot fordítanak a termelők a fő tápelem pótláson kívül az egyéb, nélkülözhetetlen tápelemek biztosítására is.

Bővebben...

Lassított nitrogén

NutriSpeed Retard nitrogéntúlsúlyos lombtrágya

Lassított nitrogén mikroelemekkel

Nutrispeed Retard – olyan mikroelem tartalmú lombtrágya, amely a növénynek nem csak esszenciális tápelem igényét elégíti ki, hanem különleges összetevőjénél fogva a nitrogén nyújtott hatással érvényesül.

Bővebben...

Nitrogénművek Zrt.

preview_mutragyak_novhu_fruHXc

Genezis Szántóföldi levéltrágyák!

Bővebben...

Optimális tápanyagellátás

Az Agrováció Kft. célkitűzése a szántóföldi és zöldségnövények termesztésében szükséges technológiaváltás támogatása a talajok termőképességének javításán és a növények optimális tápanyagellátásának biztosításán keresztül. Saját fejlesztéseink eredményeként új, innovatív és környezetkímélő mezőgazdasági készítményeket alkottunk, amelyeket a szigorú gyártástechnológiai és minőségbiztosítási teszteken jól teljesítő hazai gyártónál, a Nutrikon Kft-nél bérmunkában állíttatjuk elő.

Bővebben...