Alfa-Gép Kft.

Találatok: 1367

 

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb erőgépet, munkagépet, alkatrészt.

Bővebben...

KWS Magyarország Kft.

Találatok: 1661

Kukorica, cirok, búza, rozs, burgonya, napraforgó, őszi káposztarepce, cukorrépa. 

Bővebben...

Damisol Kft.

Találatok: 1208

 DAMISOL® levéltrágyák, alkalmazása a napraforgó-termesztésben 

Bővebben...

Fitohorm Kft.

Találatok: 1836

A minõségi napraforgó-termesztésben fontos szerepet tulajdonítunk a megfelelõ bórellátásnak. Ez szabályozza a szénhidrát-anyagcserét és a maradéktalan terméskötést. Hiányában a termés csökkenhet, a tányérok deformáltakká válnak, sok léha kaszat fejlõdik.

Bővebben...

Interát Zrt.

Találatok: 1948
interat180.jpg

Agromatic Digital szemnedvesség mérő - táskával

16 fajta mag azonnali gyors nedvességmérésére alkalmas (őszi búza, tavaszi búza, őszi árpa, tavaszi árpa, rozs, zab, kukorica, borsó, napraforgó, repce, szója, lóbab, lenmag, lucernamag és mustármag).

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt. OROS

Találatok: 723

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek megfelelő műszaki fejlesztésekkel, kivitelezésekkel és univerzális megoldásokkal kínálja napraforgó és kukorica betakarító adaptereit régi és új partnereinek.

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

Találatok: 2095

 Pneumatikus és mechanikus szemenkénti vetőgépeket kínálunk például:kukorica, napraforgó, virágmagok, zöldségek, cukorrépa, stb. vetésére.

Bővebben...

Optigép Kft.

Találatok: 409

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot adapterei jó minősége és gazdaságossága miatt 98%-ban uralja. A magyarországi piacon kívül a cég az alábbi országokban is értékesít: Szlovákia, Románia, Bulgária, Ausztria, Csehország, Szerbia, Ukrajna, Moldávia, Oroszország, USA.
Az OPTIGÉP Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar személyek tulajdona. Az OPTIGÉP Kft. átvette a korábbi, telephelyén 1967 óta működő cégek mezőgazdasági gépgyártó tevékenységét, annak termékeit, eszközeit.

Bővebben...