Alfa-Gép Kft.

Találatok: 2372

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb erőgépet, munkagépet, alkatrészt.

Bővebben...

Alois Pottinger

Találatok: 2173
pottinger165.jpg

A megőrző talajművelés klasszikus eszköze a grubber (talajlazító). A tarlómaradvány felszínközeli bekeverése növeli a talajtermékenységet és véd az eróziótól.

 

Bővebben...

FRAMEST Kft.

Találatok: 988

A FRAMEST 2000-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdona. Borsod megyében, Harsányban működünk, jelenleg több mint 60 fõt foglalkoztatunk. Lazítós tárcsa.

Bővebben...

Interát Zrt.

Találatok: 2102
interat180.jpg

MASCHIO PINOCCHIO típusú altalajlazítók

MASCHIO Attila típusú altalajlazítók    MASCHIO Artiglio típusú altalajlazítók

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

Találatok: 2755
kvernel160.jpg

A Kverneland CLE egy modern V-alakú főtartó vázzal rendelkező mélylazító, amit a káros vízzáró rétegek átrepesztésére terveztek. A kések helyzete és kialakítása biztosítja az altalaj meglazítását, anélkül, hogy az a felszínre kerülne.

Bővebben...

Lemken Hungária Kft.

Találatok: 1924

A LEMKEN Hungária Kft megalapításával a a LEMKEN GmbH & Co. KG. megteremtette az európai országok többségében már megszokott kereskedelmi rendszer alapját. Ennek segítségével a teljes termékválaszték eljut a mezőgazdaságban működő vállalkozásokhoz.

Bővebben...

Omikron Kft.

Találatok: 2326
preview_talajmuvelo_foldmunkhu_T4Klee Az OMIKRON KFT. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás.
E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve a határainkon túl.

Nyírócsapos többkéses középmélylazítók elmunkálóval szerelve

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

Találatok: 2416
preview_hengerhu_kLhJhJ

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt vetőgépek, fronthidraulika kis és nagykereskedelme, He-Va importőr.

Bővebben...

Odisys Bt.

Találatok: 1697

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó, szárzúzó, gyümölcs szüretelő, emelő villa, eke, henger, magágykészítő, forgóborona, rövidtárcsa, talajlazító, vetőgép, permetező, metszőolló, ágaprító, fadaraboló, sorközművelő, erdészeti gépek. 

Bővebben...