Alfa-Gép Kft.

Találatok: 86

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb erőgépet, munkagépet, alkatrészt.

Bővebben...

Damisol Kft.

Találatok: 1138
preview_leveltragyak_novhu_deq7IG

Az első Damisol levéltrágyát 1982-ben gyártottuk.DAMISOL® levéltrágyák alkalmazása a kukorica-termesztésben

Bővebben...

Fitohorm Kft.

Találatok: 1844

Közismert tény, hogy hazai talajaink legnagyobb százaléka cinkben hiányosan ellátott. Különösen érzékenyen reagál minderre szántóföldi kultúrnövényeink közül a kukorica. Hiánya a korai stádiumban visszaveti a növény fejlődését, az ízközök megrövidülnek, visszafogott növekedés jelei láthatók. A kukorica idősebb levelein klorotikus csíkozottság jelentkezik. Probléma jelentkezik a kötődésben, a csövön később kevés szem (deformált) képződik. 

Bővebben...

Interát Zrt.

Találatok: 2585

interat180.jpgAgromatic Digital szemnedvesség mérő - táskával 
GASPARDO kukorica vetőgép.

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt. OROS

Találatok: 747

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek megfelelő műszaki fejlesztésekkel, kivitelezésekkel és univerzális megoldásokkal kínálja napraforgó és kukorica betakarító adaptereit régi és új partnereinek.

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

Találatok: 2285
kverneland_accord160.jpg

Pneumatikus és mechanikus szemenkénti vetőgépeket kínálunk például: kukorica, napraforgó, virágmagok, zöldségek, cukorrépa, stb. vetésére.

Bővebben...

KWS Magyarország Kft.

Találatok: 1760

Kukorica, cirok, búza, rozs, burgonya, napraforgó, őszi káposztarepce, cukorrépa. 

Bővebben...

Omikron Kft.

Találatok: 2556
preview_talajmuvelo_foldmunkhu_T4Klee Az OMIKRON KFT. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás.
E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve a határainkon túl.
Merevszárú kapával szerelt (kukorica) sorközművelõ kultivátor.

Bővebben...

Optigép Kft.

Találatok: 547

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot adapterei jó minősége és gazdaságossága miatt 98%-ban uralja. A magyarországi piacon kívül a cég az alábbi országokban is értékesít: Szlovákia, Románia, Bulgária, Ausztria, Csehország, Szerbia, Ukrajna, Moldávia, Oroszország, USA.
Az OPTIGÉP Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar személyek tulajdona. Az OPTIGÉP Kft. átvette a korábbi, telephelyén 1967 óta működő cégek mezőgazdasági gépgyártó tevékenységét, annak termékeit, eszközeit.

Bővebben...