Alfa-Gép Kft.

Találatok: 2998

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb erőgépet, munkagépet, alkatrészt.

Bővebben...

Alois Pottinger

Találatok: 2068
pottinger165.jpg

A SREVO ekék egyik legfontosabb jellemzője a két U-alakú keret megerősítés a fő ekegerendely cső belsejében. Ezek azokon a pontokon vannak elhelyezve, ahol a maximális igénybevétel fellép. A maximális igénybevétel ezzel a rendszerrel 23%-kal növelhető. A jó szántás nagyban függ a munkaszélességtől és a munkamélységtől. A különböző termőföldstruktúrák különböző húzási erőt követelnek meg. A Plus, hornyolt-rész szélesség állító rendszer használatával az ekevas folyamatosan a termőföld kondíciójához.

Bővebben...

Interát Zrt.

Találatok: 1997
interat180.jpg Vogel Noot váltvaforgató eke.

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

Találatok: 2326
kvernel160.jpg A Kverneland eke paletta minden típust és méretet tartalmaz, a kicsi 2 fejestől a legnagyobb, legújabb félig függesztett váltva forgató 14 fejes ekéig.

Bővebben...

Lemken Hungária Kft.

Találatok: 2293

A LEMKEN Hungária Kft megalapításával a a LEMKEN GmbH & Co. KG. megteremtette az európai országok többségében már megszokott kereskedelmi rendszer alapját. Ennek segítségével a teljes termékválaszték eljut a mezőgazdaságban működő vállalkozásokhoz. Függesztett, Hibrid, Félig függesztett eke forgalmazása.

Bővebben...

Omikron Kft.

Találatok: 1971
preview_talajmuvelo_foldmunkhu_T4Klee Az OMIKRON KFT. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás.
E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve a határainkon túl.

VÁLTVAFORGATÓ EKE

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

Találatok: 1197

prillinger-logo160.jpg
A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi utángyártott alkatrészek megtalálhatók.

Bővebben...

Odisys Bt.

Találatok: 1691

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó, szárzúzó, gyümölcs szüretelő, emelő villa, eke, henger, magágykészítő, forgóborona, rövidtárcsa, talajlazító, vetőgép, permetező, metszőolló, ágaprító, fadaraboló, sorközművelő, erdészeti gépek. 

Bővebben...