FRAMEST Kft.

Találatok: 1020

A FRAMEST 2000-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdona. Borsod megyében, Harsányban működünk, jelenleg több mint 60 fõt foglalkoztatunk. Tárcsás borona.

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Találatok: 2416


Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb erőgépet, munkagépet, alkatrészt.

Bővebben...

Alois Pottinger

Találatok: 2293
pottinger165.jpg

A forgóborona még mindig egy sokoldalú, minden talajviszonyra használható eszköz. Különösen a jó rögaprítás és az intenzív átkeverő hatás szól ezen megmunkálási eljárás mellett.

 

 

Bővebben...

Interát Zrt.

Találatok: 2217
interat180.jpg MASCHIO forgóboronák, szőlőben ültetvényeken hasznos munkaeszköz.

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

Találatok: 2110
kvernel160.jpg

A Kverneland a nehéz X-tárcsák széles palettáját kínálja 3,6-6,3 m-ig
A Kverneland forgóboronákat a megbízható és hatékony munkára fejlesztették ki, így minden talajkörülmény között képesek kiváló munkát végezni, köszönhetően a robosztus felépítésnek és az erősített váznak.

Bővebben...

Omikron Kft.

Találatok: 2293
preview_talajmuvelo_foldmunkhu_T4Klee Az OMIKRON KFT. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás.
E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve a határainkon túl.
Ásóboronák 1 és 2 sor törõhengerrel

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

Találatok: 1197

PRILLINGER_sub171.jpgA PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi utángyártott alkatrészek megtalálhatók.

Bővebben...

Vaderstad Kft.

Találatok: 1934
preview_boronahu_ZkJHnp

A korszerű szántóföldi növénytermesztésben a gépesítési rendszerek megválasztása kritikus lehet a gazdálkodás eredményessége szempontjából.  A Väderstad-technológia lehetővé teszi a munkaidő és a költségek racionalizálását. Minden a Väderstad által készített gép mottója: “A lehetséges mértékben kevesett a szükséges mértékben sokat.”

 

Bővebben...

Odisys Bt.

Találatok: 1712

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó, szárzúzó, gyümölcs szüretelő, emelő villa, eke, henger, magágykészítő, forgóborona, rövidtárcsa, talajlazító, vetőgép, permetező, metszőolló, ágaprító, fadaraboló, sorközművelő, erdészeti gépek. 

Bővebben...