SAE permetezők


SAE permetezőgépek Ferraraból, Magyarországra

Az olaszországi Ferrara város nevével először egy 8. Századi, 754-es dokumentumban találkozhatunk. A több, mint ezer éves város eredetileg két központban fejlődött a Po di Volano csatorna két oldalán, majd azóta megyeközponttá vált. Hosszú történelme során számos befolyásos olasz család vívott egymással az elsődleges jogokért és javakért. Mindeközben Ferrara kulturális központtá növekedett és a régiek temérdek gyönyörű látnivalót hagytak ránk körbezárva egy 9 km-es városfallal, valamint a  sajátságos hangulatot, amelyet bárki érezhet, ha a város utcáin sétálgat. A tradíció és a versenyszellem ma is az egyik legtapinthatóbb lételeme a helyieknek, akik munkájuk útján ma már sokkal messzebb jutnak a városfaltól, mint elődeik.

Bővebben...

CALYPSO ködképző

Készenlét Zrt.  100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t 1990. október 1-én alapították. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. Az 1995-ben részvénytársasággá alakult cégünk növénytermesztési gépek forgalmazását is megkezdte. Mára mind az állattenyészési, mind növénytermesztési gépek, technológiák vonatkozásában teljes körű kínálattal állunk partnereink rendelkezésére.

Bővebben...

Bor-,és csemegeszőlő lombtrágyázása

BOR- ÉS CSEMEGESZŐLŐ FAJTÁK
A szőlő lombtrágyázása kiemelt fontosságú. Nagy lombfelülettel rendelkezik, amelyen keresztül a megfelelően formulázott (FitoHorm) tápanyagot gyorsan felveszi, a termés szempontjából tökéletesen hasznosítja.

Bővebben...

Damisol Kft.

DAMISOL® levéltrágyák a szőlő termésmennyiségének, minőségének fokozására 

Bővebben...

Farmgép Kft.

        KERTITOX BORA      

Megújult KERTITOX BORA, új formatervezett tartállyal szerelve,  gyümölcs- és szőlőültetvényekbe.

Bővebben...

GASPARDO sorközművelők

Gaspardo sorközművelők

Ugyan gyomirtásra sokféle gyomirtó szer áll rendelkezésre, de a tökéletes megoldáshoz elengedhetetlen sorközművelő kultivátor alkalmazása is, aminek kettős célja lehet.

Bővebben...

INTERAT újdonságok

 

BARGAM RIMECO AIRONE-2000 BARGAM V-TRACK SZŐLŐÜLTETVÉNYES MUNKAGÉP 

Bővebben...

Készenlét Zrt.

A Készenlét Zrt. egy látszólag az alaptevékenységébe tartozó mezőgazdasági vállalkozóktól távolabb eső üzletágat indított be 1999-ben, azonban itt is számos kapcsolódási pont van a cég alaptevékenységével.
Vállalatunk a hivatalos magyarországi képviselője a horvát Letina D.o.o-nak, mely rendkívül széles skálán gyárt rozsdamentes bortartályokat. ENOVENETA szüretelő kocsi, HYPRED termékek a borászatban.

Bővebben...

Odisys Bt.

 CAMPAGNOLA elektromos metszőollók, pneumatukus metszőrendszerek.   Ekék és altalajlazítók.   NOBILI ültetvény és szántóföldi permetező, szár- és nyesedékzúzó, GOLDONI traktor, BFM sorművelő, talajmaró és tárcsa.

Bővebben...

SZŐLŐŐR

MI A SZŐLŐŐR?
A SmartVineyard™ - Szőlőőr több mint meteorológiai állomások hálózata. Döntéstámogató rendszer, melyet a több ponton elhelyezett szőlészeti növényvédelmi mérőállomások és az ezekre épülő szolgáltatások összessége alkot.

Bővebben...

Tarján Acél Kft.

Szőlő és gyümölcs komplett fém támrendszerek forgalmazása.

Bővebben...