AC TRUP Kft.

Cégünkről

Cégünk 1991. novemberében alakult, mint hűtőgépgyártó és forgalmazó vállalkozás. Fő profiljaink folyamatosan alakultak ki, amikor a véleges telephelyünkre költöztünk, akkora alakultak a jelenlegi tevékenységi köreink. Vállalatunk az E/75-s főközlekedési út kecskeméti kivezető szakaszán található. Budapesten is jelen vagyunk egy szaküzlettel, amellyel a helyi hűtőgépszerelők igényét kívánjuk kielégíteni.

Bővebben...

Agrolánc Kft.

 
ANTONIO CARRARO traktorok, professzionális fűnyírógépek GIANNI FERRARI cégtől, GREEN MACHINES utcaseprő gépek, CARRARO AGRITALIA Spa. traktor, TORO professzionális golfpálya karbantartó gépek.

Bővebben...

FaddiKorr Kft.

Faddikorr Kft. a magyar élelmiszer gazdaság beszállítója, elsősorban rozsdamentes tartályokat, egyedi élelmiszeripari gépeket berendezéseket gyártunk.

Bővebben...

Hanna Instruments Service Kft.

 

Cégünk a Hanna Instruments által gyártott analitikai műszerek forgalmazója Magyarországon

Bővebben...

Hűtő Műtő

A Hűtő-Műtő háztartási és kereskedelmi hűtőberendezések javításával indult 1992-ben. Az eltelt évek során látni lehetett, hogy az ilyen jellegű megrendelések, elsősorban a lakossági vonalon rohamosan csökkennek.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">

Bővebben...

Interker-Wein Kft.

 

Szőlőfeldolgozás gépei, pincészeti eszközök, tárolók, tömlők, csomagoló és palackozó anyagok.

Bővebben...

Készenlét Zrt.

ENOVENETA szüretelő kocsi,fogadógarat, prések, zúzó-bogyózó, lapszűrő, borhűtő, LETINA tartályok.

Bővebben...

Rit-Poly Kft.

Műanyag tartályokat, berendezéseket és kiegészítőket gyártunk egyedi igények alapján ipari és lakossági felhasználásokhoz egyaránt. 

Bővebben...