Készenlét Zrt.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
2059

8500 Pápa,  Mozsár u. 14. Tel:89/510-180  Fax:89/510-199    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.          www.keszenlet.hu

Készenlét Zrt. bemutatása:

 

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t 1990. október 1-én alapították. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. Az 1995-ben részvénytársasággá alakult cégünk növénytermesztési gépek forgalmazását is megkezdte. Mára mind az állattenyészési, mind növénytermesztési gépek, technológiák vonatkozásában teljes körű kínálattal állunk partnereink rendelkezésére.

 

Állattenyésztési gépeink és technológiáink:
FARESIN takarmánykeverő-kiosztó kocsik, FARESIN HANDLERS teleszkópos rakodógépek, DAIRYMASTER fejéstechnológia, SERAP tejhűtők, AGROTEL istálló technológia, ipari létesítmények, pajták, géptárolók tervezése és építése, poliészter tároló konténerek és tartályok folyékony műtrágya,- ívóvíz,- szennyvíz tárolására; VINK lábfürösztők, JOURDAIN istállótechnológiai elemek, PICHON és LOCHMANN szerves trágyaszórók és hígtrágya szippantók, udvari rakodók, CLIMAIR 50 lucernabála szárító, BIOGÁZ üzemek, HYPRED mosó,- fertőtlenítőszerek, AGROMILK fejés,- és hűtéstechnológiai alkatrészek, LACME villanypásztorok, DINAMICA GENERALE precíziós takarmányozás berendezései, SUEVIA és MIRACO állattenyésztési kiegészítők
Vállaljuk zöldmezős beruházás vagy rekonstrukció keretében komplett állattartási létesítmények tervezését és kivitelezését valamint hígtrágya,- tűzi víz tározók bélelését.

Felismerve már akkor a takarmányozás minőségének és a megfelelő TMR használatának fontosságát, az olasz Faresin takamánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazása mellett döntöttük. Az azóta elért piacvezető pozíciónk is visszaigazolta választásunk helyességét.

A mobil technológiák sorát a teleszkópos rakodógépek, valamint a trágyakezelés gépei folytatták. A gazdaságok szűkülő lehetőségeik miatt a munkaerő költség csökkentésének és az anyagmozgatás egyre növekvő igényének megfelelően próbáltunk a fenti kihívásoknak megfelelni.

Úgy gondoljuk, hogy a mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és képesítésű szakszerviz biztosíthatja megnyugtatóan, ezért mára a szükséges gyári oktatások mellett megfelelő műszerezettségű szervizautók is garantálják a színvonalas szervizszolgáltatást.
A mezőgazdaságban végbement folyamatok miatt 1998-tól megkezdtük a növénytermesztési technológiák nagy,- és kiskereskedelmét, mely azóta már teljes egészében kiteljesedett, és komplett technológiai sorral állunk meglévő és jövendő partnereink rendelkezésére. Úgy gondoljuk, hogy mind a növénytermesztés, mind pedig az állattenyésztés kiugrási lehetősége a jövőben a bioenergetikai beruházásokban rejlik, ezáltal az egyébként alapvető fontosságú mezőgazdaság ezáltal végképp prioritást kell élvezzen kormány és Uniós szinten is.

A fenti elmélet alapján már idejekorán, 2001-ben elindítottuk a bioenergetikai üzletágunkat. Az elmúlt időszak messzemenően elegendő volt ahhoz, hogy a beruházási nehézségeket átlátva megfelelőképpen készítsük elő a biztonságos üzemelés érdekében a beruházási feltételeket.
Sikereink első letéteményese a 2007-ben megvalósuló biogáz üzem létesítése a Magyar Cukor Zrt-nél, mely Európa legnagyobb Biogáz üzeme.
A jól működő referencia elég volt ahhoz, hogy ma már számtalan előkészített és építés alatt lévő Biogáz üzem legyen Magyarországon a Készenlét Zrt. gondozásában.
A biogáz üzemek mellett Bioetanol és Biodiesel üzemek tervezését és komplett kivitelezését is vállaljuk.A nagyobb volumenű beruházások megindulásával párhuzamosan indítottuk el építészeti üzletágunkat, annak érdekében, hogy a beruházás lebonyolítása zökkenőmentes legyen.
Ezzel párhuzamosan több referenciát valósítottunk meg a mezőgazdasági környezetvédelmi beruházások esetén is, mára csak szervestrágya-tárolók vonatkozásában több mint 15 referencia gazdaságunk van.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK