Szilázs oltóanyagok

2024. június 13. csütörtök
Oláh Margó
12413

Az állati takarmányozás egyik nagy feladata a megtermelt takarmánynövények táplálóanyagainak minél kisebb veszteséggel történő megőrzése addig a pillanatig, míg az a jószág elé nem kerül. Alapanyagra szelektált biológiai tartósítószereink és savanyító startereink kitűnő megoldást kínálnak a speciális és a fent említett általános silózási kihívásokra.
A végeredmény magas minőségben megőrzött, friss illatú, aerob stabil, könnyen emészthető szilázs és szenázs , melyet az állat szívesen fogyaszt.
Biogáz célú kukoricaszilázs készítésére használt szilázs oltóanyagunk csökkenti az erjedés és kitárolás veszteségeit, illetve nagyobb mennyiségű ecetsavat termel, ami alapvetően nagyobb gázkihozatalt eredményez.
Szeretnénk értesíteni önöket, hogy a Lallemand Állati Takarmányozási üzletágának döntése alapján 2020. januártól Magyarországon LALLEMAND SZILÁZS OLTÓANYAGOK portfólióban a KOKOFERM Kft. és területi képviselői hálózata látja el a MAGNIVA® (2020. január elsejétől a SIL-ALL® és LALSIL® utód márkája) és ENERGYSIL® szilázs- és szenázs oltóanyagok kizárólagos márkaképviseletét és forgalmazását. A MAGNIVA, mint szóösszetétel a következő üzenetet hordozza: MAGNIfied VAlue = maximált takarmányozási érték.
2022-től minden MAGNIVA termék az ORGANIKUS / ÖKOLÓGIAI gazdálkodásban is használható BIO certifikált starterkultúra.
A Lallemand MAGNIVA® és ENERGYSIL® termékkör 6 starterkultúrát magában foglaló repertoárját pozícionálva a következők szerint ajánljuk szíves figyelmükbe:

- MAGNIVA® Platinum 1 HC, Platinum 2 HC, Platinum 3 HC: A L. hilagrdii CNCM I-4785 és L. buchneri NCIMB 40788 baktérium törzsek szinergens kombinációja hatékonyan gátolja az élesztők és penészgombák élettevékenységét már 15 napos siló nyitást követően is. Korlátozzák a melegedést és a romlást a siló nyitásakor, emellett jóval kisebb veszteségi értékekkel őrzik meg az etetendő szilázs szárazanyag- és táplálónyag-tartalmát. Korán nyitható aerob stabil silót és hosszútávon a buchneri technológiánál jobb kitárolási stabilitást tesznek lehetővé. A Platinum 2 és Platinum 3 gyors savanyító baktérium törzset is tartalmaz, amely biztosítja a gyors kezdeti erjedést, nehezen silózható alapanyagoknál. A Platinum 3 enzim komplex tartalmának köszönhetően az erjeszthető cukortartalmat és a rostemészthetőséget is növeli.
- MAGNIVA® Classic+ by Sil-All HC és MAGNIVA® Silver+ by Sil-All HC: kedvező árfekvésű, gyors savanyító, kismértékben aerob stabilizáló, emészthetőséget javító starterek általános alkalmazásra. Classic+ by Sil-All HC rendkívül gyors erjedés indításának és megnövelt enzim tartalmának köszönhetően már 20% SZA tartalmú alapanyagoknál is alkalmazható.
- ENERGYSIL®: rostbontó, gyors savanyító, erősen aerob stabilizáló starter biogáz üzemeknek.
https://www.kokoferm.hu/szilazs-oltoanyagok  
Kokoferm Kereskedelmi Szolgáltató Kft.
https://www.kokoferm.hu/resources/docs/Ecetsav-a-szilazsban-kokoferm.pdf  
Cím: 3231 Gyöngyössolymos, Csákkői út 10. Tel/fax: +36-37-370-892
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Fontos változás

Fontos változás: Az eGN-ben kell teljesíteni a nitrát adatszolgáltatást...

Bővebben...

(Gyümölcs)húsba

(Gyümölcs)húsba vágó kutatás Gödöllőn A termények 30-40 százaléka sohasem...

Bővebben...

A talajművelés specialistája

Cambridge henger, a talajművelés specialistájaA Cambridge hengercsaládot sok...

Bővebben...

Biostimulátor

IKR Agrár biostimulátorok, mikrobiológiai készítmények biológiai...

Bővebben...

Bonfanti szárítók

A mezőgazdasági gépkereskedelmi tapasztalat birtokában 2011 januárjában...

Bővebben...

Mi mindenre lehet használni sátrainkat?

15 éves tapasztalat birtokában!A Gravetti Kft.-t Tatár Kálmán kollégánk hozta...

Bővebben...

Mobil ágaprító

T 73 traktorüzemű mobil ágaprítókAz RT 73 R kézi adagolású és RT 73 H a...

Bővebben...

Lovaskocsit adtak...

Lovaskocsit adtak az Alfa-Gép ajtónálló Hoffer traktorjáértIdén augusztus...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK