E-services elnyerte

2023. november 30. csütörtök
Oláh Margó
5497

A Väderstad TopDown az E-services rendszerrel elnyerte a Farm Machine 2024 díjat
A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgépgyártó vállalata, büszke arra, hogy TopDown kultivátora E-services rendszerrel a Farm Machine 2024 díj nyertese lett talajművelés kategóriában. A díjat az Agritechnica kiállításon jelentették be Hannoverben, Németországban.
A Farm Machine 2024 díjat 16 európai mezőgazdasági szaklap zsűrije szavazza meg.
  - Ez a díj méltó bizonyíték arra, hogy a TopDown és az Opus az E-services rendszerrel együtt nélkülözhetetlen lehet a talajművelési műveleteket optimalizálni kívánó gazdálkodók számára. A díj büszkeséggel tölti el a Väderstad számos munkatársát is, akik az évek során számos szerepkörben részt vettek a TopDown projektben. Mint minden, amit itt a Väderstadnál teszünk, ez a díj is csapatmunka - mondja Wolfram Hastolz, a Väderstad talajművelési termékmenedzsment igazgatója.
Az E-Services bevezetése a TopDown 400-700 és az Opus 400-700 gépeken lehetővé teszi, hogy a gépek táblatérképet használjanak a gépbeállításokat menet közbeni automatikus vezérléséhez. Ez azt jelenti, hogy a gazdálkodó, már a munka megkezdése előtt beprogramozhatja, hogy az egyes munkaelemek - tárcsák, kapák, egyengetők és tömörítőhengerek - hogyan viselkedjenek a szántóföld egyes pontjain, például a talaj típusa vagy a szántóföld jellemzői alapján.
- A következő lépés a változtatható mennyiségű vetőmag- és műtrágya-kijuttatás után, hogy ugyanezt a gondolkodásmódot alkalmazzuk a talajművelésre is. Itt megtakarításokat lehet elérni az „annyit amennyi szükséges, de a lehető legkevesebbet” szabály alkalmazásával. Az előnyök egy része az üzemanyag-megtakarításnak és a talajegészség javuló állapotának, más része pedig a munkasebesség növelésének és a kopás csökkentésének formájában jelentkezik. Ráadásul ez autonóm gazdálkodási jövőt tesz lehetővé, mondja Wolfram Hastolz.
A TopDown és az Opus az E-services rendszerrel 2023 októberétől rendelhető, az első gépeket 2024 elején szállítják ki a gazdálkodóknak.
Väderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Kihagyhatatlan...

Legyen Ön is boldog tulajdonosa egy NAS 6 soros napraforgó-betakarító...

Bővebben...

Minden talajtípushoz

2007 óta fő profilunk a He-Va dán cég termékeinek magyarországi nagy- és...

Bővebben...

A Väderstad első műhelye

Rune Stark, a Väderstad alapítója Rune Stark és felesége, Siw 1962-ben hozták...

Bővebben...

Hatékony rendszerfelügyelet

Hatékony rendszerfelügyelet és hibaelhárítás mezőgazdasági gépeknélA...

Bővebben...

Vetés előtt

JJBROCH fokhagyma roppantó-fosztó...

Bővebben...

Hengerbála etető

Hengerbála etető 12 állásos 2,1 M, Hengerbála etető erősített 12 állásos 2,1 M...

Bővebben...

Az épületek...

Az épületek megőrzéséért fejleszt mesterséges intelligencia alapú rendszert a...

Bővebben...

Ideje felkészülni...

Ideje felkészülni a hőstresszre!A JOSERA DairyPilot FlavoVital® új...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK