Extract, új termék

2023. szeptember 12. kedd
Oláh Margó
4012

Extract, új termék a Väderstad termékportfóliójában
A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgépgyártó vállalata egy új sorközművelő kultivátor termékcsaládot dob piacra, melynek neve: Extract. Az új termékcsalád a Väderstad talajművelőgép termékportfóliójának része lesz, és 2024 nyarától a Väderstad márkanév alatt kerül forgalomba.
Ez év februárjában a Väderstad bejelentette, hogy felvásárolta a sorközművelő kultivátorok teljes termékskáláját a dán Thyregod cégtől. Az akvizíció magában foglalta a dán cég sorközművelő kultivátor termékeivel kapcsolatos összes szellemi tulajdonjogot.
A sorközművelő kultivátorok új termékcsaládja az Extract nevet kapta, és a Väderstad hagyományos piros, sárga és fekete színeit kapja meg. Kezdetben két modell kerül forgalomba: a vontatott Extract L 16-48 és a függesztett Extract V 8-36. Modelltől függően az Extract L és Extract V is elérhető lesz 225, 250, 450, 500 és 750 mm-es sortávolsággal.

– Az Extract sorközművelő kultivátorcsalád tökéletesen illeszkedik a Tempo szemenkénti vetőgépek jelenlegi portfóliójához, a bevezetés előtt álló Proceed koncepción alapuló új vetőgépekhez és a jövőbeni fenntartható és hatékony gazdálkodáshoz. Ez is egy új termékszegmens számunkra a Väderstadnál, és nagy potenciált látunk a piacon, mondja Mattias Hovnert, a Väderstad értékesítési és marketing alelnöke.
Az egyes vegyszerekre vonatkozó szabályozások bizonytalansága miatt a piacon egyre növekvő kereslet van olyan munkagépre, amely képes elvégezni a mechanikai gyomirtási feladatokat a növénysorok között. A Väderstad Extract magas fővázzal és szabadalmaztatott megoldással rendelkezik a kocsik kiemelésére - ez egyrészt megelőzi a növények sérülését, másrészt hosszabb ideig teszi lehetővé nagyobb növénymagasság mellett is a sorközművelést. Az Extract L vázrendszere egyedülálló megoldással bír, amely két vázat foglal egy fővázba – ami növeli a hatékonyságot és menetszámot takarít meg a gazdálkodónak.
– Ha megkérdezzük a Tempo vetőgépet használó gazdálkodókat és a jövőbe tekintünk, azt látjuk, hogy elmozdulunk a mechanikus lehetőségek felé a gyomirtás területén. A Väderstad immár teljes megoldást kínál a gazdálkodóknak, az Extract tökéletesen illeszkedik Tempo vetőgéphez, és a Proceed koncepcióhoz is, mondja Wolfram Hastolz, a Väderstad talajművelőgép termékmenedzsment igazgatója.
2024 nyarától az Extract sorközművelő kultivátorok bekerülnek a Väderstad mezőgazdasági gépek széles kínálatába, teljes egészében a Väderstad színeiben. A bevezetés az Extract V 8-36 modellel kezdődik, és a tervek szerint az Extract L 16-48 fogja követni.
Väderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1. Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Tárcsakínálat hazai gyártótól

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi...

Bővebben...

Önitató szaküzlet

Az Önitató Kft. 1993 óta áll az állattartók szolgálatában. Vállalkozásunk az...

Bővebben...

Vetés előtt

JJBROCH fokhagyma roppantó-fosztó...

Bővebben...

Van jobb a jónál

Van jobb a jónál - új körmölőkaloda család a kínálatunkbanA célunk mindig is...

Bővebben...

Legnagyobb kínálat!

LEGNAGYOBB KÍNÁLAT!NIR/NIT infra-vörös beltartalmi gyorselemzők a termény-...

Bővebben...

Univerzálisan alkalmazható

Univerzálisan alkalmazható a tökéletes terepemelkedésre: A gyakorlás...

Bővebben...

Hengerbála etető

Hengerbála etető 12 állásos 2,1 M, Hengerbála etető erősített 12 állásos 2,1 M...

Bővebben...

Az épületek...

Az épületek megőrzéséért fejleszt mesterséges intelligencia alapú rendszert a...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK