Új gyártósor...

2023. június 12. hétfő
Oláh Margó
19893

A Väderstad Components új gyártósort épít a kapacitás növelése érdekében
A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgépgyártó vállalata bővíti a svédországi Överumban található Väderstad Components gyárát. Az eredeti alkatrészek iránti folyamatos növekvő igény miatt a tárcsák gyártásához, egy harmadik gyártósort létesít.
A Väderstad Components a Väderstad Group globális csoportjának része, amely kopó alkatrészeket, például kopóhegyeket, tárcsákat és hengereket, továbbá tartozékokat gyárt minden termékünkhöz. Ahhoz, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el a Väderstad Genuine Parts területén egyedi anyagtechnológiai laboratórium működik az Överumban található létesítményben, melyet fémipari szakértőnk és anyagkutatónk, Anders Petersson vezet.
Eredeti alkatrészeink világszerte egyre nagyobb hírnévre tettek szert a gazdálkodók körében, melyek a lehető legjobb illeszkedést, kiemelkedő teljesítményt és tartósságot biztosítják gépeinkhez. Ez az eredeti alkatrészek iránti megnövekedett kereslethez vezetett a gyártósor fejlesztéséhez, amely területen a jövőre vonatkozóan is növekvő tendenciát látunk.

– Az elkövetkező öt évre vonatkozó becsléseink átlagosan évi 8%-os növekedést mutatnak eredeti alkatrész üzletágunkban. Ahhoz, hogy ezt kézben tarthassuk és továbbra is képesek legyünk kiváló minőségű kopóalkatrészeket szállítani a világ minden tájára, most egy harmadik tárcsa gyártósorral bővítjük Överumban található gyárunkat – mondta Dan Somlin, a Väderstad Components vezérigazgatója.
Az új gyártósor további kapacitást biztosít a jövőbeli alkatrészigény kielégítésére. Az elmúlt néhány évben a Väderstad jelentős beruházásokat eszközölt termékportfóliójának bővítésében, ami szintén hatással lesz a Components üzletágra.
– Az elmúlt néhány évben jelentős beruházásokat hajtottunk végre, amelyektől az elkövetkező években sokat várunk. Tavaly felvásároltuk a sorközművelő gépcsaládot a dán Thyregod vállalattól. 2024 nyarától ezen új sorközművelő kultivátoraink teljes mértékben integrálódnak a Väderstad márkába, ami azt is jelenti, hogy kopóalkatrészeket és pótalkatrészeket fogunk gyártani a gépekhez – mondta Henrik Gilstring, a Väderstad Group vezérigazgatója.
Ezzel az új tárcsa gyártósorral a Väderstad Components összesen nyolc gyártósornak ad otthont az Överumban található üzemében, melynek üzemszerű működése 2025-ben várható.
Väderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Az épületek...

Az épületek megőrzéséért fejleszt mesterséges intelligencia alapú rendszert a...

Bővebben...

Légáramos és modulos tisztítók

Légáramos tisztítóA GRLT rotációs légáramos tisztító alkalmas a betakarított...

Bővebben...

Vadkár védelem

Az Önitató Kft. 1993 óta működik: korábban csak állat önitatók gyártásával és...

Bővebben...

Tárcsakínálat hazai gyártótól

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi...

Bővebben...

Repce vetőmag

Repce vetőmag (fajta, hibrid) kiválasztásának szempontjai A vegyszer...

Bővebben...

Szálastakarmány...

Szálastakarmány betakarító-, terület karbantartó- és rakodógépekkel is várja...

Bővebben...

Gondoljunk már most a burgonyára

ALFA-GÉP KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.5600 Békéscsaba, Szarvasi út 84.Tel:...

Bővebben...

Bárhova felállítható...

Bárhova felállítható napelemes kamera rendszerSzeretne távolról megfigyelni...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK