Új gyártósor...

2023. június 12. hétfő
Oláh Margó
18590

A Väderstad Components új gyártósort épít a kapacitás növelése érdekében
A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgépgyártó vállalata bővíti a svédországi Överumban található Väderstad Components gyárát. Az eredeti alkatrészek iránti folyamatos növekvő igény miatt a tárcsák gyártásához, egy harmadik gyártósort létesít.
A Väderstad Components a Väderstad Group globális csoportjának része, amely kopó alkatrészeket, például kopóhegyeket, tárcsákat és hengereket, továbbá tartozékokat gyárt minden termékünkhöz. Ahhoz, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el a Väderstad Genuine Parts területén egyedi anyagtechnológiai laboratórium működik az Överumban található létesítményben, melyet fémipari szakértőnk és anyagkutatónk, Anders Petersson vezet.
Eredeti alkatrészeink világszerte egyre nagyobb hírnévre tettek szert a gazdálkodók körében, melyek a lehető legjobb illeszkedést, kiemelkedő teljesítményt és tartósságot biztosítják gépeinkhez. Ez az eredeti alkatrészek iránti megnövekedett kereslethez vezetett a gyártósor fejlesztéséhez, amely területen a jövőre vonatkozóan is növekvő tendenciát látunk.

– Az elkövetkező öt évre vonatkozó becsléseink átlagosan évi 8%-os növekedést mutatnak eredeti alkatrész üzletágunkban. Ahhoz, hogy ezt kézben tarthassuk és továbbra is képesek legyünk kiváló minőségű kopóalkatrészeket szállítani a világ minden tájára, most egy harmadik tárcsa gyártósorral bővítjük Överumban található gyárunkat – mondta Dan Somlin, a Väderstad Components vezérigazgatója.
Az új gyártósor további kapacitást biztosít a jövőbeli alkatrészigény kielégítésére. Az elmúlt néhány évben a Väderstad jelentős beruházásokat eszközölt termékportfóliójának bővítésében, ami szintén hatással lesz a Components üzletágra.
– Az elmúlt néhány évben jelentős beruházásokat hajtottunk végre, amelyektől az elkövetkező években sokat várunk. Tavaly felvásároltuk a sorközművelő gépcsaládot a dán Thyregod vállalattól. 2024 nyarától ezen új sorközművelő kultivátoraink teljes mértékben integrálódnak a Väderstad márkába, ami azt is jelenti, hogy kopóalkatrészeket és pótalkatrészeket fogunk gyártani a gépekhez – mondta Henrik Gilstring, a Väderstad Group vezérigazgatója.
Ezzel az új tárcsa gyártósorral a Väderstad Components összesen nyolc gyártósornak ad otthont az Överumban található üzemében, melynek üzemszerű működése 2025-ben várható.
Väderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A mobil tárolás új korszaka

Nálatok is el kellene választani a síktárolóban a felületeket?Jön az aratás,...

Bővebben...

Szarvasmarha istálló...

Szarvasmarha istálló Gravetti módraGyorsan, egyszerűen, költséghatékonyanAhogy...

Bővebben...

Megérett a cserére...

Megérett a cserére az etetőkocsi?       Nálunk megtalálja a...

Bővebben...

Cél a nedvességmegőrzés

A nyár elején – nyár folyamán betakarított növények után kerül sor a...

Bővebben...

Vetés előtt

JJBROCH fokhagyma roppantó-fosztó...

Bővebben...

Nálunk van a megoldás!

Ön is egy vagyont költ évente a köves talaj miatt meghibásodott gépek...

Bővebben...

Legnagyobb kínálat!

LEGNAGYOBB KÍNÁLAT!NIR/NIT infra-vörös beltartalmi gyorselemzők a termény-...

Bővebben...

Az idő pénz is

FIGYELEM VÁROS GONDNOKSÁGOK,KERTÉPÍTŐK, SPORTPÁLYA KARBANTARTÓK AZ IDŐ PÉNZ...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK