Vitamed Pharma...

2023. május 16. kedd
Oláh Margó
28749

Vitamed Pharma az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon
Több mint 15 éve az egészséges állatokért
Felépítés
A cég központi irodája Felsőpakonyban található: itt történik az adminisztrációs ügyintézés jelentős része, beleértve a logisztikát, valamint a marketingtevékenység is itt zajlik. A pénzüggyel kapcsolatos feladatok ellátása a cég szegedi telephelyén történik. Termékeink raktározását és a kiszállítások szervezését egyrészt Felsőpakonyból, másrészt Gyálon bérelt raktárunkból oldjuk meg.
Szakértelem
A cégünkben dolgozó 10 állatorvos, két agrármérnök és két gyógyszerész biztosítja a magas szakmai színvonalat, akár kedvelt állatok, akár haszonállatok gyógykezeléséről legyen szó.
Megbízható, gyors kiszolgálás
Állandó százmilliós raktárkészlettel rendelkezünk, ami segíti partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetőek állatgyógyszer-nagykereskedőktől, B2B rendszerünk segítségével pedig üzleti partnereink közvetlenül tőlünk is rendelhetnek: b2b.vitamed.hu.
Ezen kívül állatorvosi rendelőkben, és állatpatikákban is elérhetőek termékeink jelentős része.
Küldetésünk
Cégünk filozófiáját jól szimbolizálja szlogenünk: Az egészséges állatokért! Elhivatottságunk és szakértelmünk segíti célunk megvalósítását: az állatbetegségek megelőzését, az egészség megőrzését, a beteg állatok gyógyítását, szenvedéseinek csökkentését.
2023. május 4-6. között került megrendezésre a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, ahol a Vitamed Pharma kiállítóként vett részt.

A rendezvényre teljes körű higiéniai megoldásokkal készültünk.
Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a Vitamed Pharma bemutatkozó videója, ahol dr. Zoltai Gergely ügyvezető igazgató ismerteti az MS Schippers fertőtlenítő koncepcióját, valamint a cég által forgalmazott további termékeket.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=769197164844327  
A Vitamed Pharma Kft. 2004-ben jött létre azzal a céllal, hogy olyan professzionális termékek forgalmazásával jelenjen meg a hazai piacon, melyek nélkülözhetetlenek a modern állatorvoslásban.
Cégünk a magyar állatgyógyászati piacon mind a társállatok, mind haszonállatok számára készült termékek széles körével van jelen és az elmúlt több mint 15 évben meghatározó szereplője lett a hazai állatgyógyszer piacnak.
A 100%-ban magyar tulajdonú cég közel 50 fő állandó munkatársat foglalkoztat, akik a pénzügyi, kereskedelmi, értékesítési, beszerzési, logisztikai és marketing feladatokat látják el.
2010-ben megnyitottuk cseh leányvállalatunkat is, a Vitamed Pharma Cesko, s.r.o.-t.
Cégünk 2019-ben megszerezte a kereskedelmi tevékenységre vonatkozó GMP+ minősítést.
VÍZIÓINK
Célunk, hogy a Vitamed Pharma Kft. a magyar állatgyógyszer -és takarmánykiegészítő piacon való meghatározó szerepen túl Közép-Európa legfontosabb országaiban is jelen legyünk.
TERMÉKEINK
A saját fejlesztésű termékeink mellett jelenleg 6 partnercég teljesen kizárólagos, vagy egyes termékekre vonatkozó kizárólagos értékesítését végezzük. Legnagyobb beszállítónk, hazánk legnagyobb állatgyógyszer-cége, a Lavet Kft., mely Európa számos országba szállítja termékeit, valamint 2020 óta az MS Schippers termékek kizárólagos forgalmazását is mi látjuk el.
Saját fejlesztésű – gyógyhatású és kiegészítő takarmány besorolású – termékeink egy részét külső gyártócég szállítja be, de 2017 második felétől beindult, Hartán található saját gyáregységünk is, mely a gyártási feladatokat jelentős részét teljesíti, így 100%-os kontroll mellett tudjuk biztosítani a saját magunk által elvárt magas szakmai minőséget.
A cég termékpalettája folyamatosan bővül, jelenleg összesen több mint 100 terméket tartalmaz portfóliónk, melyből a társállatok számára ajánlott termékeink száma közel 40 féle.
MEGBÍZHATÓ, GYORS KISZOLGÁLÁS
Állandó, százmilliós nagyságrendű raktárkészlettel rendelkezünk, mely lehetővé teszi partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetők állatgyógyszer-nagykereskedőktől, állatorvosi rendelőkben, patikákban és bizonyos termékek esetén akár cégünktől közvetlenül megrendelve is, különös tekintettel a társállatok számára készült termékre, melyekre Budapest területén saját kiszállítást vállalunk állatorvos partnereink számára.
A kényelmes rendelést B2B rendszerünk segíti, melyen keresztül üzleti partnereink közvetlenül tőlünk is rendelhetnek: b2b.vitamed.hu
GARANCIA
Termékeink garantált minőségűek, melyet a hazai piac igazol leginkább vissza töretlen fejlődésünkkel, forgalmunk folyamatos bővülésével.
Iroda: 2363 Felsőpakony, Patinás u. 7. +36 29 920 999
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        https://vitamed.hu/

Székhely: 6720 Szeged, Széchenyi tér 2/A fszt. 6.
Budapesti AKELA Állatpatika: 1114 Budapest, Bocskai út 3. +36 1 615 5862
Szegedi AKELA Állatpatika: 6720 Szeged, Széchenyi tér 2/A fszt. 6. +36 62 649 670

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Lovaskocsit adtak...

Lovaskocsit adtak az Alfa-Gép ajtónálló Hoffer traktorjáértIdén augusztus...

Bővebben...

A hosszú élettartamú...

A Väderstad bemutatja a hosszú élettartamú Marathon követőboronátA világ egyik...

Bővebben...

Nagyszüleink egészségéről

Ezért volt ismeretlen a nagyszüleinknél az ételallergia A nagyszülők,...

Bővebben...

Tarlóhántástól magágykészítésig

Az Omikron Kft. által gyártott Gruberek alkalmasak tarlóhántásra, illetve 30...

Bővebben...

Állati jó megoldás

Hatagro CsoportA baromfitartásban használt takarmányozási rendszernek nagyon...

Bővebben...

Nagy mennyiségű...

Nagy mennyiségű műtrágya kiadagolásaA front függesztésű FH 2200...

Bővebben...

Ideje felkészülni...

Ideje felkészülni a hőstresszre!A JOSERA DairyPilot FlavoVital® új...

Bővebben...

A nagyüzemi vadkímélő...

A nagyüzemi vadkímélő kaszálás hatásai és gyakorlataiA gyepterületeken történő...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK