Vitamed Pharma...

2023. május 16. kedd
Oláh Margó
20306

Vitamed Pharma az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon
Több mint 15 éve az egészséges állatokért
Felépítés
A cég központi irodája Felsőpakonyban található: itt történik az adminisztrációs ügyintézés jelentős része, beleértve a logisztikát, valamint a marketingtevékenység is itt zajlik. A pénzüggyel kapcsolatos feladatok ellátása a cég szegedi telephelyén történik. Termékeink raktározását és a kiszállítások szervezését egyrészt Felsőpakonyból, másrészt Gyálon bérelt raktárunkból oldjuk meg.
Szakértelem
A cégünkben dolgozó 10 állatorvos, két agrármérnök és két gyógyszerész biztosítja a magas szakmai színvonalat, akár kedvelt állatok, akár haszonállatok gyógykezeléséről legyen szó.
Megbízható, gyors kiszolgálás
Állandó százmilliós raktárkészlettel rendelkezünk, ami segíti partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetőek állatgyógyszer-nagykereskedőktől, B2B rendszerünk segítségével pedig üzleti partnereink közvetlenül tőlünk is rendelhetnek: b2b.vitamed.hu.
Ezen kívül állatorvosi rendelőkben, és állatpatikákban is elérhetőek termékeink jelentős része.
Küldetésünk
Cégünk filozófiáját jól szimbolizálja szlogenünk: Az egészséges állatokért! Elhivatottságunk és szakértelmünk segíti célunk megvalósítását: az állatbetegségek megelőzését, az egészség megőrzését, a beteg állatok gyógyítását, szenvedéseinek csökkentését.
2023. május 4-6. között került megrendezésre a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, ahol a Vitamed Pharma kiállítóként vett részt.

A rendezvényre teljes körű higiéniai megoldásokkal készültünk.
Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a Vitamed Pharma bemutatkozó videója, ahol dr. Zoltai Gergely ügyvezető igazgató ismerteti az MS Schippers fertőtlenítő koncepcióját, valamint a cég által forgalmazott további termékeket.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=769197164844327  
A Vitamed Pharma Kft. 2004-ben jött létre azzal a céllal, hogy olyan professzionális termékek forgalmazásával jelenjen meg a hazai piacon, melyek nélkülözhetetlenek a modern állatorvoslásban.
Cégünk a magyar állatgyógyászati piacon mind a társállatok, mind haszonállatok számára készült termékek széles körével van jelen és az elmúlt több mint 15 évben meghatározó szereplője lett a hazai állatgyógyszer piacnak.
A 100%-ban magyar tulajdonú cég közel 50 fő állandó munkatársat foglalkoztat, akik a pénzügyi, kereskedelmi, értékesítési, beszerzési, logisztikai és marketing feladatokat látják el.
2010-ben megnyitottuk cseh leányvállalatunkat is, a Vitamed Pharma Cesko, s.r.o.-t.
Cégünk 2019-ben megszerezte a kereskedelmi tevékenységre vonatkozó GMP+ minősítést.
VÍZIÓINK
Célunk, hogy a Vitamed Pharma Kft. a magyar állatgyógyszer -és takarmánykiegészítő piacon való meghatározó szerepen túl Közép-Európa legfontosabb országaiban is jelen legyünk.
TERMÉKEINK
A saját fejlesztésű termékeink mellett jelenleg 6 partnercég teljesen kizárólagos, vagy egyes termékekre vonatkozó kizárólagos értékesítését végezzük. Legnagyobb beszállítónk, hazánk legnagyobb állatgyógyszer-cége, a Lavet Kft., mely Európa számos országba szállítja termékeit, valamint 2020 óta az MS Schippers termékek kizárólagos forgalmazását is mi látjuk el.
Saját fejlesztésű – gyógyhatású és kiegészítő takarmány besorolású – termékeink egy részét külső gyártócég szállítja be, de 2017 második felétől beindult, Hartán található saját gyáregységünk is, mely a gyártási feladatokat jelentős részét teljesíti, így 100%-os kontroll mellett tudjuk biztosítani a saját magunk által elvárt magas szakmai minőséget.
A cég termékpalettája folyamatosan bővül, jelenleg összesen több mint 100 terméket tartalmaz portfóliónk, melyből a társállatok számára ajánlott termékeink száma közel 40 féle.
MEGBÍZHATÓ, GYORS KISZOLGÁLÁS
Állandó, százmilliós nagyságrendű raktárkészlettel rendelkezünk, mely lehetővé teszi partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetők állatgyógyszer-nagykereskedőktől, állatorvosi rendelőkben, patikákban és bizonyos termékek esetén akár cégünktől közvetlenül megrendelve is, különös tekintettel a társállatok számára készült termékre, melyekre Budapest területén saját kiszállítást vállalunk állatorvos partnereink számára.
A kényelmes rendelést B2B rendszerünk segíti, melyen keresztül üzleti partnereink közvetlenül tőlünk is rendelhetnek: b2b.vitamed.hu
GARANCIA
Termékeink garantált minőségűek, melyet a hazai piac igazol leginkább vissza töretlen fejlődésünkkel, forgalmunk folyamatos bővülésével.
Iroda: 2363 Felsőpakony, Patinás u. 7. +36 29 920 999
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        https://vitamed.hu/

Székhely: 6720 Szeged, Széchenyi tér 2/A fszt. 6.
Budapesti AKELA Állatpatika: 1114 Budapest, Bocskai út 3. +36 1 615 5862
Szegedi AKELA Állatpatika: 6720 Szeged, Széchenyi tér 2/A fszt. 6. +36 62 649 670

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Mérgek helyett...

„Mérgek helyett gépek…?” Ez a hatásvadász rövid mondat, jól hangzó szlogen...

Bővebben...

Hogyan lehet olcsón...

Hogyan lehet olcsón, gyorsan sok férőhelyet teremteni a borjaknak?Erre a...

Bővebben...

30 év tapasztalat

A FARMGÉP Kft. 1991. december 30-án alakult, a Debreceni Mezőgép Vállalat...

Bővebben...

Újabb vetőgép...

Újabb vetőgép modellekhez érhető el a Väderstad SeedEye magszámláló rendszerA...

Bővebben...

Szársértő dilemma

Szársértő dilemma, avagy mit is tud az ELHO ütőujjas szársértőjeHamarosan...

Bővebben...

A Nitrogén szerepe

Szeretnénk felhívni figyelmüket az új N-UP ureázgátló és nitrifikációgátló...

Bővebben...

Maximális silózási teljesítmény

Maximális silózási teljesítmény MEX – tárcsakerekes silózókA PÖTTINGER MEX 5...

Bővebben...

Egyszerű és hatékony

Egyszerű és hatékony biológiai védelemA téli időszakban az álló kultúrákban...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK