Vitamed Pharma...

2023. május 16. kedd
Oláh Margó
20481

Vitamed Pharma az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon
Több mint 15 éve az egészséges állatokért
Felépítés
A cég központi irodája Felsőpakonyban található: itt történik az adminisztrációs ügyintézés jelentős része, beleértve a logisztikát, valamint a marketingtevékenység is itt zajlik. A pénzüggyel kapcsolatos feladatok ellátása a cég szegedi telephelyén történik. Termékeink raktározását és a kiszállítások szervezését egyrészt Felsőpakonyból, másrészt Gyálon bérelt raktárunkból oldjuk meg.
Szakértelem
A cégünkben dolgozó 10 állatorvos, két agrármérnök és két gyógyszerész biztosítja a magas szakmai színvonalat, akár kedvelt állatok, akár haszonállatok gyógykezeléséről legyen szó.
Megbízható, gyors kiszolgálás
Állandó százmilliós raktárkészlettel rendelkezünk, ami segíti partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetőek állatgyógyszer-nagykereskedőktől, B2B rendszerünk segítségével pedig üzleti partnereink közvetlenül tőlünk is rendelhetnek: b2b.vitamed.hu.
Ezen kívül állatorvosi rendelőkben, és állatpatikákban is elérhetőek termékeink jelentős része.
Küldetésünk
Cégünk filozófiáját jól szimbolizálja szlogenünk: Az egészséges állatokért! Elhivatottságunk és szakértelmünk segíti célunk megvalósítását: az állatbetegségek megelőzését, az egészség megőrzését, a beteg állatok gyógyítását, szenvedéseinek csökkentését.
2023. május 4-6. között került megrendezésre a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, ahol a Vitamed Pharma kiállítóként vett részt.

A rendezvényre teljes körű higiéniai megoldásokkal készültünk.
Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a Vitamed Pharma bemutatkozó videója, ahol dr. Zoltai Gergely ügyvezető igazgató ismerteti az MS Schippers fertőtlenítő koncepcióját, valamint a cég által forgalmazott további termékeket.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=769197164844327  
A Vitamed Pharma Kft. 2004-ben jött létre azzal a céllal, hogy olyan professzionális termékek forgalmazásával jelenjen meg a hazai piacon, melyek nélkülözhetetlenek a modern állatorvoslásban.
Cégünk a magyar állatgyógyászati piacon mind a társállatok, mind haszonállatok számára készült termékek széles körével van jelen és az elmúlt több mint 15 évben meghatározó szereplője lett a hazai állatgyógyszer piacnak.
A 100%-ban magyar tulajdonú cég közel 50 fő állandó munkatársat foglalkoztat, akik a pénzügyi, kereskedelmi, értékesítési, beszerzési, logisztikai és marketing feladatokat látják el.
2010-ben megnyitottuk cseh leányvállalatunkat is, a Vitamed Pharma Cesko, s.r.o.-t.
Cégünk 2019-ben megszerezte a kereskedelmi tevékenységre vonatkozó GMP+ minősítést.
VÍZIÓINK
Célunk, hogy a Vitamed Pharma Kft. a magyar állatgyógyszer -és takarmánykiegészítő piacon való meghatározó szerepen túl Közép-Európa legfontosabb országaiban is jelen legyünk.
TERMÉKEINK
A saját fejlesztésű termékeink mellett jelenleg 6 partnercég teljesen kizárólagos, vagy egyes termékekre vonatkozó kizárólagos értékesítését végezzük. Legnagyobb beszállítónk, hazánk legnagyobb állatgyógyszer-cége, a Lavet Kft., mely Európa számos országba szállítja termékeit, valamint 2020 óta az MS Schippers termékek kizárólagos forgalmazását is mi látjuk el.
Saját fejlesztésű – gyógyhatású és kiegészítő takarmány besorolású – termékeink egy részét külső gyártócég szállítja be, de 2017 második felétől beindult, Hartán található saját gyáregységünk is, mely a gyártási feladatokat jelentős részét teljesíti, így 100%-os kontroll mellett tudjuk biztosítani a saját magunk által elvárt magas szakmai minőséget.
A cég termékpalettája folyamatosan bővül, jelenleg összesen több mint 100 terméket tartalmaz portfóliónk, melyből a társállatok számára ajánlott termékeink száma közel 40 féle.
MEGBÍZHATÓ, GYORS KISZOLGÁLÁS
Állandó, százmilliós nagyságrendű raktárkészlettel rendelkezünk, mely lehetővé teszi partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetők állatgyógyszer-nagykereskedőktől, állatorvosi rendelőkben, patikákban és bizonyos termékek esetén akár cégünktől közvetlenül megrendelve is, különös tekintettel a társállatok számára készült termékre, melyekre Budapest területén saját kiszállítást vállalunk állatorvos partnereink számára.
A kényelmes rendelést B2B rendszerünk segíti, melyen keresztül üzleti partnereink közvetlenül tőlünk is rendelhetnek: b2b.vitamed.hu
GARANCIA
Termékeink garantált minőségűek, melyet a hazai piac igazol leginkább vissza töretlen fejlődésünkkel, forgalmunk folyamatos bővülésével.
Iroda: 2363 Felsőpakony, Patinás u. 7. +36 29 920 999
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        https://vitamed.hu/

Székhely: 6720 Szeged, Széchenyi tér 2/A fszt. 6.
Budapesti AKELA Állatpatika: 1114 Budapest, Bocskai út 3. +36 1 615 5862
Szegedi AKELA Állatpatika: 6720 Szeged, Széchenyi tér 2/A fszt. 6. +36 62 649 670

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Professzionális bozótírtó

Ú J D O N S Á G !!!!!! Végre professzionális bozótirtó 50 – 80 LE-s...

Bővebben...

Tavasszal is lehet...

Bemutatjuk bála tároló sátrainkat. Etessen egész évben tiszta, jó minőségű...

Bővebben...

Hengerbála etető

Hengerbála etető 12 állásos 2,1 M, Hengerbála etető erősített 12 állásos 2,1 M...

Bővebben...

Van rá megoldásunk.

Rendképzés és bálázás egy menetben? Van rá megoldásunk.V-Twin 600 kosaras...

Bővebben...

Cél a nedvességmegőrzés

A nyár elején – nyár folyamán betakarított növények után kerül sor a...

Bővebben...

Ami jár a növénynek

A KEZDETEK:A FitoHorm termékek gyártása az 1980-as években kezdődött a Bácska...

Bővebben...

Kiegészül a Väderstad palettája

A Väderstad megvásárolja a dán Thyregod A/S sorközművelő kultivátor...

Bővebben...

Sorközművelő...

Sorközművelő kultivátorral bővül a VäderstadA Väderstad megvásárolta a dán...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK