Skandináv technológia...

2018. február 07. szerda
Oláh Margó
142650

Skandináv technológia, skandináv minőség!

Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, melyek a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégítik.
Az ELHO közel 50 éve foglalkozik gépgyártással. A gyár által készített gépeket kezdetektől fogva a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag és gyártási minőség jellemezi. Ennek eredményeként biztosított a hosszú távú és megbízható működés.
A Gravetti Kft. 2016-tól foglalkozik az ELHO gépek forgalmazásával, együtt az Agrowolf Kft.-vel, aki 2012 óta gondoskodik a gyár méltó képviseletéről Magyarországon, mint generálimportőr.

Terület karbantartó gépek az ELHO-tól, Finnországból.

  
Az ELHO gyárban készülő zúzók az oldalra kihelyezhető zúzók csoportjába tartoznak. Ezen belül két nagy csoportot különböztethetünk meg a zúzási technológia szerint. Az egyik a kalapácskéssel szerelt vízszintes tengelyű gépek családja, a másik a láncos zúzószerkezettel szerelt függőleges tengelyű gépek családja.
Az ELHO Side-Chopper oldalra eltolható zúzócsalád gépei professzionális mulcsozók, felhasználhatóak út menti kaszáláshoz, legelők, erdők és elvadult területek karbantartására egyaránt. A traktor középvonalától legfeljebb 4,2 és 4,6 m-re kitolható, a zúzó szerkezet munkaszélessége 210 cm. A vágó fej billenthető 45° –al lefelé, valamint 90° –al felfelé. A gépeket skandináviai felhasználási körülményekre tervezték, köves területeken is jól és tartósan használhatók. Az 1,3 kg súlyú kalapácskések 20 mm-es csavarokkal vannak a rotorra rögzítve, ami lehetővé teszi 10 – 12 cm-es fás szárúak aprítását is. A gép eltolása, valamint billentése hidraulikusan történik. Akadálynak történő ütközés esetén hidraulikus biztonsági rendszer gondoskodik a megfelelő védelemről. Szállítási pozícióban a biztonságot adó reteszelés automatikus.
Az ELHO Tornado láncos zúzócsalád gépei különösen alkalmasak köves, tuskós területek tisztítására. A láncok hőkezelt acélból készülnek, 13 mm-es vastagsággal. A zúzófej szélessége 160 cm, acélprofilokkal erősített. Ennek a gépcsaládnak két változata van, az egyik 330 cm-re, a másik 440 cm-re tolható ki oldalra a traktor középvonalától. A vágó fej billenthető 40° –al lefelé, valamint 90° –al felfelé. A Tornado gépcsalád a könnyű kezelés és minimális szervizigény mellett nagy hatékonyságot kínál. A Tornado zúzófej külön is megvásárolható hidraulikus hajtással, így felszerelhető bármilyen markoló gémre.
Az ELHO gyár a TPM 500/700 gémes mulcsozóit professzionális felhasználóknak fejlesztette. A zúzófej lehet 210 cm munkaszélességű kalapácskéses kialakítású, vagy 250 cm munkaszélességű láncos kialakítású egyaránt. A gépek kinyúlása 5,2 m, vagy 7 m.    Az

 
Szálastakarmány betakarító-kezelő gépek skandináv minőséggel!

ELHO a szálastakarmány betakarítás és terület karbantartás alábbi területein kínálja kiváló minőségű gépeit, egyéni és társas felhasználóknak, vagy az ezeket a munkákat szerződésszerűen végzőknek:

Az Oy ELHO Ab, finn gyártó gépei a magyarországi piacon.

 Az ELHO közel 50 éve gyártja gépeit, melyeket kezdetektől fogva a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag és gyártási minőség eredményeként a hosszú távú megbízható működés jellemez. Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, melyek a legigényesebb termelők elvárásait is kielégítik.

 
TÁRCSÁS KASZÁK

Az ELHO széles választékban kínálja fűkaszáit, elsősorban kis és közepes termelők számára, de megtalálhatók közöttük a nagyüzemek számára is gazdaságos és hatékony megoldást nyújtó nagy teljesítményű kasza-kombinációk is. A gyártó minden takarmánynövényhez (fűfélék, pillangósok, rozs, stb.) kínál megfelelő technológiát, szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel szerelt kaszáival.
Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége könnyű kezelhetőséget és problémamentes működést biztosít. Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze, minden talajon kiváló vágási minőséget, tiszta, gyors és hatékony betakarítást és hosszú élettartamot eredményez. Az ELHO a legtöbb kaszája alapfelszereltségben tartalmazza a hidro-pneumatikus tehermentesítést – Hydro Balance – és a hidraulikus ütközésbiztosítást – Hydro Active.

RENDKÉPZŐK/RENDFORGATÓK

  Az ELHO több évtizede gyártja saját fejlesztésén alapuló rendkezelőit, melyek a hagyományos megoldásokhoz képest több előnyt is nyújtanak.
-    a rotorok feldobó mozgatással terelik a levágott terményt a gép középvonala felé. Ezzel a megoldással jelentősen lecsökken a terményben maradó fizikai szennyeződések mennyisége (kő, föld, trágya stb.) melyek a takarmány minőségét rontják, ill. a következő gépek (bálázó) sérülését okozhatják.
-    Jól szellőző, jól formázott rend alakítható ki, melyben a baktérium fertőzések kialakulása minimálisra csökken
-    Egy menetben végezhető a rendek összesítése és a bálázás (V-Twin 600), amivel a betakarítás költségei (üzemanyag, idő) és a talajterhelés is jelentősen csökkenthető.
-    A hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25 l/perc ezért kis és közepes traktorokkal is jól használható. A forgókosarak sebessége fokozatmentesen állítható így bármilyen fajtájú növény kíméletes rendkezelése megvalósítható.
-    A vontatott kivitelű gépek – V-Twin750; V-Twin 950 – munkaszélessége akár menet közben is fokozatmentesen állítható.
-    A rendkívül egyszerű műszaki konstrukció könnyű kezelést és hosszú távú megbízható működést eredményez.

BÁLACSOMAGOLÓK

Az ELHO az elsők között kezdte a bálázott takarmányok csomagolástechnológiájának fejlesztését és bálacsomagoló gépek gyártását. A több évtizedes tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma az egyik legelismertebb gyártó a bálacsomagolók piacán. Modellpalettáján megtalálhatók a függesztett és vontatott kivitelek, kör vagy szögletes bálák csomagolására. A gépek vezérlése – típustól függően – manuális/bowdenes, félautomata és teljesen automatizált lehet. A kiváló csomagolási minőség mellett, a nagyfokú hatékonyság (Fastliner1500, Proliner1500: 60db/óra) teszik gazdaságossá ezeket a gépeket.
Az ELHO sorbála-csomagolójával (Tube 2020) a felhasznált fólia mennyisége 50%-kal csökkenthető, akár 120 bála/óra teljesítmény mellett!
 
BÁLAAPRÍTÓ-KIOSZTÓK

Az ELHO függesztett és vontatott kivitelekben gyártja bálaaprító-kiosztó gépeit. A gépek alkalmasak kör és szögletes takarmánybálák aprítására és kiosztására, valamint szalmabálák alomként kiszórására.ZÖLDTAKARMÁNY-BETAKARÍTÓ/FELSZEDŐ

Az ELHO félig-függesztett silózója (DC2100) az önjáró betakarítógépek hatékonyságát kínálja, jelentősen kedvezőbb üzemeltetési költségek mellett!
Ez a gép rend felszedésére és pótkocsira juttatására, valamint direkt betakarításra egyaránt alkalmas.
A fűfélék mellett kiváló betakarítási hatékonyságra képes egyéb takarmánynövények (lucerna, borsó, kalászosok és bizonyos esetekben silókukorica) betakarításakor is.Nagy László                                Tatár Kálmán
+36309926830                         +36307050687

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                        Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://www.gravetti.hu

FaceBook: https://www.facebook.com/gravettikft

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdNZWWd4dYs4GnlehMbjpbQ

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Vadkár védelem

Az Önitató Kft. 1993 óta működik: korábban csak állat önitatók gyártásával és...

Bővebben...

Van jobb a jónál

Van jobb a jónál - új körmölőkaloda család a kínálatunkbanA célunk mindig is...

Bővebben...

A Gruberek sokoldalúsága

A talajművelés feladata a talaj termékenységének a fenntartása, illetve...

Bővebben...

AGRO-Plant...

Tájékoztatás a gazdálkodási naplóval kapcsolatos fejlesztésekrőlTisztelt...

Bővebben...

Univerzálisan alkalmazható

Univerzálisan alkalmazható a tökéletes terepemelkedésre: A gyakorlás...

Bővebben...

Az idő pénz is

FIGYELEM VÁROS GONDNOKSÁGOK,KERTÉPÍTŐK, SPORTPÁLYA KARBANTARTÓK AZ IDŐ PÉNZ...

Bővebben...

Meddig hat?

Meddig hat? - Új ismeretterjesztő program és honlap indult az...

Bővebben...

A mobil tárolás új korszaka

Beton legó, súly támfalak, térelválasztó falak, depók, épület oldalfalak...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK