Három ezüstérem

2017. december 01. péntek
Oláh Margó
15890

Három Agritechnica-ezüstérem az Amazone számára
Már a 2017-es Agritechnica vásárt megelőzően jelentheti az Amazone az első sikereket. A Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) által delegált, semleges szakértői bizottság máris három Amazone-újdonságot tüntetett ki egy-egy ezüstéremmel.
Az Agritechnica kiállítás a világ legfontosabb és legnagyobb mezőgazdaságtechnikai kiállítása, melyet 2017. november 12-18. között rendeznek meg Hannoverben a vásárvárosban. A 9-es csarnokban, a 2.700 m²-es standon az Amazonen-Werke több mint 60 munkagépet és modellt mutat be a közönségnek, ezek között 25 új munkagép- és eljárás-megoldást.
Az 1. ezüstérmet az Amazonen-Werke a Rometron céggel közösen kifejlesztett "SwingStop pro" újításért kapta. Ezzel egy olyan újítást fejlesztettek ki, mely a még pontosabb szórókeret-megvezetésről gondoskodik a modern növényvédő permetezőgépek esetén. A SwingStop pro magába foglalja a SwingStop lengéscsillapítást egy új fúvókarendszerrel, mely az impulzus- frekvenciamoduláció elvén működik. Egy szoftver és a gyorsulás-érzékelők segítségével a SwingStop pro valós időben kiszámítja minden egyes fúvóka relatív sebességét, összeveti a permetezőgép haladási sebességével, és vezérli a megfelelő kijuttatandó mennyiséget ezredmásodperc alatt. Ilyen módon valamennyi zavart, ami a szórókeret vízszintes mozgásából fakad, ki lehet egyenlíteni. Ez az eddig nem ismert pontossághoz vezet a szántóföldi permetezőgép teljes munkaszélességében.
A második díjazott Amazone-újdonság neve SmartService 4.0. Az egyre összetettebb mezőgazdasági munkagépek környezetében az Amazone SmartService 4.0-val kihasználja a legújabb virtuális valóság-technológiákat annak érdekében, hogy a tanulási-, gyakorlási- és szerelési folyamatokat a műszaki vevőszolgálat területén tovább gyorsítsa és a vásárlóit a karbantartási munkák folyamán támogassa. A SmartService 4.0-nak köszönhetően az Amazone szervizpartner szerelője, akinek éppen egy bonyolult karbantartást kell elvégeznie, digitális módon és valós időben össze tud kapcsolódni az Amazone szervizspecialistájával, aki az irodájában tartózkodik. Ezen kapcsolaton keresztül, mely tablet-PC-n, okostelefonon vagy VR-szemüvegen keresztül jön létre, támogatni lehet a szerelőt bárhol a világon az adott szaktudással.
A harmadik ezüstérmet az Amazone a DKE-Data GmbH & Co. KG céggel és további neves mezőgazdasági gyártókkal kapta az agrirouter újításért. Az agrirouter egy internetalapú adatcsere-plattform, melyen keresztül a gazdálkodók és a bérvállalkozók – gyártótól függetlenül – valamennyi munkaadatot a munkagépeik és a legkülönbözőbb agrárszoftver-alkalmazások között át tudnak adni. Ez nem csak az adatcserét és az üzemi folyamatokat egyszerűsíti, hanem csökkenti az adminisztratív igényt és javítja a gazdaságosságot. Az agrirouter ezzel együtt a gazdálkodóknak és a bérvállalkozóknak lehetővé teszi, hogy a mezőgazdasági termelési folyamatokat az elejétől és végéig optimalizálják. Gyakorlati szempontból mindenekelőtt megvan az a fontos előnye, hogy adatait végig ellenőrzés alatt tudhatja.          http://www.amazone.hu/5858.asp  

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

THYREGOD - minőség

THYREGOD- minőség, megbízhatóság, sorközművelés 15-150 cm sortávolságban...

Bővebben...

Lovaskocsit adtak...

Lovaskocsit adtak az Alfa-Gép ajtónálló Hoffer traktorjáértIdén augusztus...

Bővebben...

Egy vetőgép - többféle növényre

A hazai földeken hamarosan induló vetési szezonban újabb 90 Tempo vetőgép...

Bővebben...

A legjobb takarmányminőség

A legjobb takarmányminőség KörbálázóIMPRESS körbálázónkkal növeljük az...

Bővebben...

Vonóbekötés rendszerek

Vonóbekötés rendszerek – Scharmüller A SCHARMÜLLER GmbH & CoKG cég, mint...

Bővebben...

Mezőgazdasági seprőgépek

Cégünk kül- és beltéri ipari seprűk és kefék, seprő adapterek, tisztítógép...

Bővebben...

Hatékonyan teljesít

Az új Väderstad CrossCutter Disc hatékonyan teljesít a modern gazdálkodás...

Bővebben...

Bonfanti szárítók

A mezőgazdasági gépkereskedelmi tapasztalat birtokában 2011 januárjában...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK