Cataya Super vetőkombináció

2017. november 06. hétfő
Oláh Margó
19382


Cataya Super vetőkombináció most RoTeC-Control-csoroszlyákkal

A múlt évben az Amazone az új Cataya Super vetőkombinációt TwinTeC-duplatárcsás csoroszlyákkal mutatta be a piacon. A munkagép most a RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyával is elérhető, a TwinTeC-típushoz hasonlóan 12,5 cm vagy 15 cm sortávolsággal rendelhető. A RoTeC- és a TwinTec-csoroszlyák közötti választási lehetőséggel az Amazone valamennyi mezőgazdasági üzem számára a megfelelő csoroszlya-rendszert tudja kínálni.

Az univerzális RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyák az igaz erejüket különösen nagy mennyiségű tarlómaradvány esetén, valamint nedves-nehéz és tapadós talajokon mutatják meg. Keskeny sortávolságok mellett is nagyon jó áteresztő képességgel rendelkeznek a RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyák. A barázdaforma-kialakító gondoskodik a vetőbarázda folyamatosan tiszta kialakításáról, így a vetőmagnak optimális talajzárása lesz, ezzel biztosított a kitűnő kelési eredmény.

A RoTeC-csoroszlyát a Control 10 típusú oldalsó mélységmegvezető tárcsa vagy a Control 25 típusú oldalsó mélységmegvezető görgő vezeti nagy pontossággal. A RoTeC-csoroszlyákkal kombinálva a Cataya munkagépet magtakaró-pálcasorral vagy a tömörítő keréksorral lehet felszerelni. A tömörítő kerék esetén a talaj minőségétől függően a kerék nyomását a csoroszlya-nyomástól függetlenül lehet állítani; így könnyű, száraz talajon alacsony csoroszlya-nyomás és nagyobb keréknyomás állítható be. Nehéz vagy nedves talajokon ezzel szemben nagyobb csoroszlya-nyomás és kisebb keréknyomás állítható be.

A csoroszlya-felszereltségtől függetlenül az elektronikus adagolóhajtással és az ISOBUS-vezérléssel felszerelt Cataya-vetőkombináció számos újítással rendelkezik. A legfontosabbak: a Precis adagolórendszer, mellyel rendkívül egyszerű az átállás az aprómag-vetésről a normálvetésre, minimális maradék-mennyiség a tölcsérformájú kifolyónyílásnak köszönhetően valamint a munkagép bal oldalán található SmartCenter egységen keresztül történő egyszerű és kényelmes beállítás és kezelés. Ezen felül a Cataya Super munkagép a TwinTerminal egységgel is felszerelhető; ez lehetővé teszi a munkagépen történő leforgatást anélkül, hogy folyamatosan kellene a traktor fülkéje és a munkagép között közlekedni. A Cataya nagy, 830 literes tartálytérfogattal rendelkezik, mely magasító segítségével 1270 literre növelhető.

A Catayához az Amazone talajművelő eszközként, választható módon kínálja az új KE 3001 típusú forgóboronát vagy a KX 3001 és a KG 3001 forgólazítót, melyeket a különböző tömörítőhengerekkel lehet felszerelni.

http://www.amazone.hu/5754.asp   

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Borjak téli takarmányozása

Borjak téli takarmányozása és menedzsmentjeDr. T. Turner, Josera CalfCareA...

Bővebben...

Speciális területek gépei

Célunk az, hogy olyan speciális területekhez biztosítsunk gépeket,...

Bővebben...

Díjat kaptunk

Hazai Termékfejlesztési díj - Gépesítés kategóriában Omikron Kft. - ORS-6/3 FM...

Bővebben...

Erdészeti berendezések...

Erdészeti berendezések a professzionális fakitermeléshezGyakorlati...

Bővebben...

Tárolási megoldások a RICHEL segítségével

GRAVETTI megoldás a magyar mezőgazdaság számára a RICHEL segítségévelŐszintén...

Bővebben...

Mérgek helyett...

„Mérgek helyett gépek…?” Ez a hatásvadász rövid mondat, jól hangzó szlogen...

Bővebben...

Utat mutatunk

Utat mutatunkMegközelítési lehetőséget kell biztosítani a pázsiton, puha...

Bővebben...

Egy Pöttinger vetőgép

A talaj előkészítéseA PÖTTINGER forgóboronák előnye a kiváló porhanyítás és...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK