Cataya Super vetőkombináció

2017. november 06. hétfő
Oláh Margó
19394


Cataya Super vetőkombináció most RoTeC-Control-csoroszlyákkal

A múlt évben az Amazone az új Cataya Super vetőkombinációt TwinTeC-duplatárcsás csoroszlyákkal mutatta be a piacon. A munkagép most a RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyával is elérhető, a TwinTeC-típushoz hasonlóan 12,5 cm vagy 15 cm sortávolsággal rendelhető. A RoTeC- és a TwinTec-csoroszlyák közötti választási lehetőséggel az Amazone valamennyi mezőgazdasági üzem számára a megfelelő csoroszlya-rendszert tudja kínálni.

Az univerzális RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyák az igaz erejüket különösen nagy mennyiségű tarlómaradvány esetén, valamint nedves-nehéz és tapadós talajokon mutatják meg. Keskeny sortávolságok mellett is nagyon jó áteresztő képességgel rendelkeznek a RoTeC-Control egytárcsás csoroszlyák. A barázdaforma-kialakító gondoskodik a vetőbarázda folyamatosan tiszta kialakításáról, így a vetőmagnak optimális talajzárása lesz, ezzel biztosított a kitűnő kelési eredmény.

A RoTeC-csoroszlyát a Control 10 típusú oldalsó mélységmegvezető tárcsa vagy a Control 25 típusú oldalsó mélységmegvezető görgő vezeti nagy pontossággal. A RoTeC-csoroszlyákkal kombinálva a Cataya munkagépet magtakaró-pálcasorral vagy a tömörítő keréksorral lehet felszerelni. A tömörítő kerék esetén a talaj minőségétől függően a kerék nyomását a csoroszlya-nyomástól függetlenül lehet állítani; így könnyű, száraz talajon alacsony csoroszlya-nyomás és nagyobb keréknyomás állítható be. Nehéz vagy nedves talajokon ezzel szemben nagyobb csoroszlya-nyomás és kisebb keréknyomás állítható be.

A csoroszlya-felszereltségtől függetlenül az elektronikus adagolóhajtással és az ISOBUS-vezérléssel felszerelt Cataya-vetőkombináció számos újítással rendelkezik. A legfontosabbak: a Precis adagolórendszer, mellyel rendkívül egyszerű az átállás az aprómag-vetésről a normálvetésre, minimális maradék-mennyiség a tölcsérformájú kifolyónyílásnak köszönhetően valamint a munkagép bal oldalán található SmartCenter egységen keresztül történő egyszerű és kényelmes beállítás és kezelés. Ezen felül a Cataya Super munkagép a TwinTerminal egységgel is felszerelhető; ez lehetővé teszi a munkagépen történő leforgatást anélkül, hogy folyamatosan kellene a traktor fülkéje és a munkagép között közlekedni. A Cataya nagy, 830 literes tartálytérfogattal rendelkezik, mely magasító segítségével 1270 literre növelhető.

A Catayához az Amazone talajművelő eszközként, választható módon kínálja az új KE 3001 típusú forgóboronát vagy a KX 3001 és a KG 3001 forgólazítót, melyeket a különböző tömörítőhengerekkel lehet felszerelni.

http://www.amazone.hu/5754.asp   

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A Väderstad Proceed

A Väderstad Proceed kettős díjat is nyert a SIMA kiállításonA Väderstad, mint...

Bővebben...

A HEKTÁR Nagyágyúk

A HEKTÁR Nagyágyúk podcast egyfajta különkiadását "Közönségtalálkozó" néven a...

Bővebben...

Gyors, egyszerű

Gyors, egyszerű állattszállításA Fliegl cégcsoport tovább bővítette...

Bővebben...

Maximális silózási teljesítmény

Maximális silózási teljesítmény MEX – tárcsakerekes silózókA PÖTTINGER MEX 5...

Bővebben...

Öntözési közösségek támogatása

Vízfelhasználás hatékonyságát javító mezőgazdasági öntözési közösségek...

Bővebben...

Professzionális bozótírtó

Ú J D O N S Á G !!!!!! Végre professzionális bozótirtó 50 – 80 LE-s...

Bővebben...

Sokoldalú felhasználás

Az öntött rácspanelek sokoldalú felhasználásaIpari, termelői környezetben a...

Bővebben...

A vevők bizalmáért

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult cég győrzámolyi központtal....

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK