Univerzális vetőgép kombináció

2017. október 05. csütörtök
Oláh Margó
21130

Kverneland u-drill univerzális vetőgép kombináció - új, merevvázas modell
Kverneland, mint a gabonavetési technológia specialistája, kibővítette az u-drill vetőgép kombinációját a merev vázas változat 3m-es és 4m-es munkaszélességének hozzáadásával. Az u-drill nagy munkasebesség mellett, általában 10-18 km/h, is tökéletes maglehelyezést és vetési mélységet biztosít.
Egyenletesség a teljes munkaszélességben és tökéletes maglehelyezés.

Tökéletesen előkészíti, szintezi, visszatömöríti a vetőágyat, valamint kiválóan helyezi le és tömöríti vissza a magot egy menetben, időt takarítva meg az Ön számára! A magadagolás kimagasló pontossága, és a precíz vetés mélység szabályozás egységes kelést biztosít. Itt a már jól ismert Kverneland részegységek, úgymint a Qualidisc rövidtárcsa dolgozik, és biztosít szép és egységes vetőágyat a teljes munkaszélességben. Pontos magadagolás mindegyik magtípushoz, alkalmazási arányok 1 és 400kg / ha közöttiek, amelyet az új elektromos meghajtású ELDOS adagoló egységgel érhetünk el.
Következetesen jó munkaminőség
Moduláris és robosztus felépítése lehetővé teszi, hogy bármely talajkörülmény közt bevethető legyen. A változatos domborzati viszonyok melletti tökéletes munkavégzés érdekében a Kverneland ajánlja a mellső tömörítő keréksorral felszerelt u-drill-t.
Felhasználóbarát
Az összes fontos beállítás elvégezhető egy gombnyomásra. Például a vetésmélység kényelmesen beállítható a traktorkabinból, vagy a kalibrálás folyamata elindítható közvetlenül az adagolóegységen elhelyezett gomb megnyomásával. Az automatikus földvégi forduló rendszer nagyban megkönnyíti a kezelő munkáját, és csak egy egyszeres hidraulika kör szükséges hozzá.
Teljesen ISOBUS kompatibilis
Magától érthetően az u-drill teljesen ISOBUS kompatibilis. A kezelő folyamatos tájékoztatást kap a vetőgépről, így egy pillantás alatt meggyőződhet minden fontos beállításról.
A további előnye a nagy, 3000 l (3/4m) és 4350 literes tartály (6m) a jól hozzáférhető ELDOS magadagoló egységekkel. A kijuttatandó mag mennyisége, a féloldali lezárás szabályozható az opcionális GEOCONTROL - GPS alapú szakaszvezérlés - által (6m). Így a gépkezelő teljes figyelme a vezetésre összpontosul.
VIDEÓ MEGTEKINTÉSE:  https://hu.kverneland.com/

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Repce vetőmag

Repce vetőmag (fajta, hibrid) kiválasztásának szempontjai A vegyszer...

Bővebben...

Újabb vetőgép...

Újabb vetőgép modellekhez érhető el a Väderstad SeedEye magszámláló rendszerA...

Bővebben...

Minden talajtípushoz

2007 óta fő profilunk a He-Va dán cég termékeinek magyarországi nagy- és...

Bővebben...

Szedd könnyedén!

              Gyümölcsök...

Bővebben...

Digitalizálás a rakodástechnikában

 Q-Companion – Digitalizálás a rakodástechnikábanModern gazdálkodóként a...

Bővebben...

Skandináv technológia...

Skandináv technológia, skandináv minőség! Az ELHO a világ számos országában...

Bővebben...

Gondoljunk már most a burgonyára

ALFA-GÉP KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.5600 Békéscsaba, Szarvasi út 84.Tel:...

Bővebben...

Fejlődve és tanulva

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult cég. A gépek telephelyét...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK