Öljönk vagy riasszunk?

2017. május 15. hétfő
Oláh Margó
28488

A májusi sok csapadék, a tegnap lezúdult esőmennyiséggel, a nyirkos talaj kedvez a meztelen csigák tömeges elszaporodásának. Nem válogatnak. A levelektől a gyökérig mindent felfalhatnak bosszúságot okozva a termelőnek.
Riasztó hatású kivonatokkal elűzheted a csigákat – nincsen veszélyes helyzet a hasznos élőlényekre, kisgyermek, kutya, macska biztonságban a kertedben, sőt, szermaradék sincsen! Ez a kivonat nem más, mint a PlantaForce Pro-tech!
http://www.agrovacio.hu/plantaforce-pro-tech-novenykondicio…

Növényvédelmi dilemmák: öljünk vagy riasszunk? Örök dilemma bármely jelenség orvoslásakor, hogy milyen eszközhöz nyúljak és azzal milyen hatást váltok ki. Az Agrováció termékek fejlesztésekor a tudatos gazdálkodó fejével gondolkodunk. Megelőzni szeretnénk, azaz az agresszív beavatkozást elkerülni. Gondolkodj és légy PRO-AKTÍV – akár a bosszúságot okozó kellemetlen kártevők kapcsán is!
Gondoljuk át: Csigalassú mégis reszelős szájszervével sok fejfájást okoz a kertészeknek. Van házas és meztelen, mindegyik a legfrissebb, legzsengébb növényekre hajt. Nem könnyű ellenfél – mégis mit tehetünk? - Csalogatószer pl. sör – a szomszédét is átcsalogatod, nálad randizik a környék összes csigája; - Csigaölőszerrel megölheted a csigákat – erre egyetlen engedélyes hatóanyag van (metaldehid), de ezzel veszélybe sodrod a hasznos szervezeteket pl. madarakat, békákat, gyíkokat, hasznos rovarokat, de még a házi kedvenceidet is, ráadásként a kedvenc salátád, epred szermaradékos lesz. Ha a kutya csigaölőszert fogyaszt, nincsen ellenszere, nem menthető! Tudtad? Pedig a patkánymérgezést túlélheti! - Riasztó hatású kivonatokkal elűzheted a csigákat – nincsen veszélyes helyzet a hasznos élőlényekre, kisgyermek, kutya, macska biztonságban a kertedben, sőt, szermaradék sincsen!
Szerinted van olyan szer, amely a csigákat képes elűzni és csak természetes anyagokat tartalmaz? - Igen, van! PlantaForce Pro-tech - a csigák első megjelenésétől 7-10 naponta 2 liter/hektáros dózisban kijuttatva a károsításuk megelőzhető!
Gondolkodók! Legyetek proaktívak! Előzzétek meg a bajt!
A PlantaForce Pro-tech kondicionálót keressétek az agrovaciodirekt.hu webáruházban! Rendeld meg közvetlenül a gyártótól akár most!
Ha hasznosnak találtad cikkünket, megosztással ajánlhatod ismerőseidnek.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A mobil tárolás új korszaka

Beton legó, súly támfalak, térelválasztó falak, depók, épület oldalfalak...

Bővebben...

Egyszerű és hatékony

Egyszerű és hatékony biológiai védelemA téli időszakban az álló kultúrákban...

Bővebben...

Régi szerelem...

Régi szerelem már nálunk a Wiedemann rakodógép, hiszünk benne, hogy minden...

Bővebben...

A sokoldalú művelőeszköz

A Carrier alapművelésre és magágykészítésre egyaránt kiválóan használható...

Bővebben...

Betakarítás és szárzúzás egy menetben

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100 %-ban...

Bővebben...

Hasznosabb-e a precízen kijuttatott tápanyag?

Hasznosabb-e a precízen kijuttatott tápanyag?Beszélgetés Lajos Mihály...

Bővebben...

Bízzunk a legjobban...

Bízzunk a legjobban, de készüljünk a legrosszabbra.Kevés nagyobb bosszúság...

Bővebben...

Sokoldalú felhasználás

Az öntött rácspanelek sokoldalú felhasználásaIpari, termelői környezetben a...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK