Öljönk vagy riasszunk?

2017. május 15. hétfő
Oláh Margó
28501

A májusi sok csapadék, a tegnap lezúdult esőmennyiséggel, a nyirkos talaj kedvez a meztelen csigák tömeges elszaporodásának. Nem válogatnak. A levelektől a gyökérig mindent felfalhatnak bosszúságot okozva a termelőnek.
Riasztó hatású kivonatokkal elűzheted a csigákat – nincsen veszélyes helyzet a hasznos élőlényekre, kisgyermek, kutya, macska biztonságban a kertedben, sőt, szermaradék sincsen! Ez a kivonat nem más, mint a PlantaForce Pro-tech!
http://www.agrovacio.hu/plantaforce-pro-tech-novenykondicio…

Növényvédelmi dilemmák: öljünk vagy riasszunk? Örök dilemma bármely jelenség orvoslásakor, hogy milyen eszközhöz nyúljak és azzal milyen hatást váltok ki. Az Agrováció termékek fejlesztésekor a tudatos gazdálkodó fejével gondolkodunk. Megelőzni szeretnénk, azaz az agresszív beavatkozást elkerülni. Gondolkodj és légy PRO-AKTÍV – akár a bosszúságot okozó kellemetlen kártevők kapcsán is!
Gondoljuk át: Csigalassú mégis reszelős szájszervével sok fejfájást okoz a kertészeknek. Van házas és meztelen, mindegyik a legfrissebb, legzsengébb növényekre hajt. Nem könnyű ellenfél – mégis mit tehetünk? - Csalogatószer pl. sör – a szomszédét is átcsalogatod, nálad randizik a környék összes csigája; - Csigaölőszerrel megölheted a csigákat – erre egyetlen engedélyes hatóanyag van (metaldehid), de ezzel veszélybe sodrod a hasznos szervezeteket pl. madarakat, békákat, gyíkokat, hasznos rovarokat, de még a házi kedvenceidet is, ráadásként a kedvenc salátád, epred szermaradékos lesz. Ha a kutya csigaölőszert fogyaszt, nincsen ellenszere, nem menthető! Tudtad? Pedig a patkánymérgezést túlélheti! - Riasztó hatású kivonatokkal elűzheted a csigákat – nincsen veszélyes helyzet a hasznos élőlényekre, kisgyermek, kutya, macska biztonságban a kertedben, sőt, szermaradék sincsen!
Szerinted van olyan szer, amely a csigákat képes elűzni és csak természetes anyagokat tartalmaz? - Igen, van! PlantaForce Pro-tech - a csigák első megjelenésétől 7-10 naponta 2 liter/hektáros dózisban kijuttatva a károsításuk megelőzhető!
Gondolkodók! Legyetek proaktívak! Előzzétek meg a bajt!
A PlantaForce Pro-tech kondicionálót keressétek az agrovaciodirekt.hu webáruházban! Rendeld meg közvetlenül a gyártótól akár most!
Ha hasznosnak találtad cikkünket, megosztással ajánlhatod ismerőseidnek.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Őszi munkálatok

Őszi munkálatok a földekenAz őszi időszak minden évben nagyon fontos a...

Bővebben...

Nagy mennyiségű...

Nagy mennyiségű műtrágya kiadagolásaA front függesztésű FH 2200...

Bővebben...

Új elektronikus...

Új elektronikus rendszer optimalizálja a Tempo szemenkénti vetőgép...

Bővebben...

Megelőzhető...

Megelőzhető kampányt indított a Nébih az Élelmiszerbiztonsági Világnap...

Bővebben...

Lakóautó, lakókocsi hajók

Mindenki azt teszi a sátor alá, ami már máshová nem fér be. Többnyire ez...

Bővebben...

Zöld hét

A Väderstad bemutatkozott a 2024-es berlini Zöld Hét rendezvényenA Väderstad,...

Bővebben...

Borjak téli takarmányozása

Borjak téli takarmányozása és menedzsmentjeDr. T. Turner, Josera CalfCareA...

Bővebben...

Gyógynövény alapú...

Jól szerepeltek a kísérletekben a Dr. Bata gyógynövény alapú...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK