Felhasználó- és szervízbarát

2017. április 20. csütörtök
Oláh Margó
2351

A termékpaletta meghatározó gépei a bálázók. A körbálázók állandó (Round Pack típusok) és változó (Vario Pack típusok) présterű kialakításban is elérhetők. A rúdláncos szállítási megoldás minden terményben nagy teljesítményt biztosít, és rendkívül felhasználó- és szervizbarát megoldás. Persze aki egyből csomagolni is szeretné a báláját, annak ott a Combi Pack.

Az abszolút csúcsteljesítményt képviselő BIG Pack szögletes nagybálázókat a bálázók királyának is szokták nevezni, mely számos olyan egyedi megoldást (MultiBale rendszer, változtatható töltőrendszer, stb.) is tartalmaz, melyek csak ezen gépek sajátja, s melyek még hatékonyabbá teszik a gép használatát.
Az AM jelzésű függesztett kaszák 2-3,2 m munkaszélességűek, a 2,4 m-es pedig akár a legendás V acélujjas szársértővel is rendelhető. Több évtizedes fejlesztés eredménye az EasyCut kaszacsalád, mely tagjai különböző kivitelekben és különböző szársértőkkel állnak rendelkezésre, 2,7 méteres munkaszélességtől 8,7 méterig. Aki pedig igazán nagyot szeretne, annak ajánljuk a kompromisszumok nélküli BIG M önjáró fűkaszát. 1997-ben a KRONE a piacon elsőként jelent meg ezzel a megoldással, s a gép megbízhatóságának és teljesítményének köszönhetően ma már világszerte piacvezető.
Persze nem hiányoznak a palettáról a rendterítők (KW típusok), rendképzők (Swadro) és rendfelszedő pótkocsik sem. A Titan, XL és ZX pótkocsik 40 év üzemeltetési és gyártási tapasztalatait tudhatják magukénak.
Végezetül pedig a legifjabb csapattag, mely már bemutatásakor is a szakma döbbenetét és elismerését váltotta ki: ez a BIG X járvaszecskázó, mely a silózás új dimenzióját nyitotta meg, s számos a mai napig egyedülálló megoldást vonultat fel. Természetesen megvannak a gép üzemeltetéséhez szükséges, saját fejlesztésű adapterek is (EasyFlow Pick-up, EasyCollect sorfüggetlen adapter és X-Disc kasza).

A KRONE termékpaletta hivatalos magyarországi importőreként a VALKON Kft. természetesen a gépek minőségének megfelelő, magas színvonalú szervizszolgáltatást és alkatrészellátást is biztosítja partnereinek!

A KRONE a szálastakarmány-betakarítás specialistája. Termékpalettáján megtalálhatók a kaszák, körbálázók, nagybálázók, rendfelszedők, rendképzők, rendsodrók. A körbálázók állandó (Round Pack típusok) és változó (Vario Pack típusok) présterű kialakításban is elérhetők. A KRONE termékpaletta hivatalos magyarországi importőre a VALKON Kft.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A legjobb takarmányminőség

KörbálázóIMPRESS körbálázónkkal növeljük az életminőséget - a földművesekét a...

Bővebben...

Stabilitás és kiváló rendterítési minőség

RendterítőkStabilitás és kiváló rendterítési minőségA bevált rotoros...

Bővebben...

Tökéletes vágás

KaszákTökéletes vágásA kiváló takarmányminőség alapját a kímélő kaszálás...

Bővebben...

Felhasználó- és szervízbarát

A termékpaletta meghatározó gépei a bálázók. A körbálázók állandó (Round Pack...

Bővebben...

A világ legmegbízhatóbb szecskázója

A bevált nagyüzemi gépek jellemzőit úgy átmenteni, hogy az új "kis" BIG X...

Bővebben...

Újítások sorozata

Vezérelt Pick-upA Pick-up fejlesztése során nem csak a legnagyobb feldolgozási...

Bővebben...

Újdonság a Pöttingertől

Rugalmasság és ütőerőNOVACAT A10 kaszakombinációA NOVACAT A10 típussal...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK