DSM Nutritional Products Hungary Kft.

2017. április 22. szombat
Oláh Margó
502

BiominLOg153 Royal DSM
DSM a világ egyik meghatározó vegyipari, biotechnológiai és élelmezés- tudományi vállalata. Fő tevékenységi köre a gyógyszeripari termékek, takarmány és élelmiszeripari alapanyagok, valamint kiegészítők, műszaki műanyagok, ipari kemikáliák fejlesztése, gyártása és forgalmazása. A vállalatcsoport filozófiája, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, melynek segítségével az egyes felhasználási területeken - emberi táplálkozás, állati takarmányozás, szépségápolás, gyógyszeripar, autó és gépgyártás, festék és burkolóipar, építőipar és elektronika – javul az élet minősége.

DSM Nutritional Products

A DSM Nutritional Products és jogelődje a Roche Vitamins már több mint 60 éve a világ vezető vitamin, karotinoid valamint finom vegyipari termék fejlesztője és gyártója. A 2014-ben több mint 4 milliárd € forgalmú DSM Nutritional Products 10 857 alkalmazottat foglalkoztat a világ több tucatnyi országában lévő gyártóüzemeiben, kutató és fejlesztő laboratóriumaiban, kereskedelmi irodáiban.

Takarmányozás és Állategészségügy

DSM Nutritional Products termékei – alapvitaminként és takarmánykiegészitőként, illetve premixbe keverve – alapvetőek az állati takarmányozásban. Speciálisan a takarmánygyártáshoz kialakított mintegy 40 üzemével a DSM Nutritional Products a világ legnagyobb premixgyártója. A minőségi és technológiai háttér, a szigorú nyomonkövethetőség, valamint a magas hozzáadott értékű termékek biztosítják, hogy a vállalat maradéktalanul megfeleljen az élelmiszerlánc és a fogyasztók minden elvárásának.

vitaminok I https://www.dsmhungary.hu/vitaminok.html
 karotinoidok I https://www.dsmhungary.hu/karotionidok.html
 eubiotikumok I https://www.dsmhungary.hu/eubiotikumok.html
 enzimek I
 premixek https://www.dsmhungary.hu/takarmanyenzimek.html

Újhartyán M5 Ipari Park
Közép-Európa egyik legmodernebb állati takarmány premix üzeme 2002 óta működik Újhartyánban. Az itt gyártott évi közel 20 ezer tonna premix a hazai felhasználók mellett Szerbia, Horvátország, Szlovákia és Csehország állattartó telepeire is eljut. A keverő teljesen automatizált technológiája, szigorú gyártási és minőségbiztosítási rendszere – vonalkódos alapanyag és végtermék nyomonkövetés, elkülönült gyógyszeres és gyógyszermentes gyártósor – garancia arra, hogy a kiváló minőségű premixek versenyképes feltételekkel és szolgáltatásokkal kerüljenek a felhasználókhoz. A DSM Nutritional Products Hungary újhartyáni üzeme ISO 9001, HACCP és FAMI QS minőségbiztosítási rendszerekkel működik.
DSM Nutritional Products Hungary Kft.
2367 Újhartyán, Japán fasor 4. – M5 Ipari Park
Központi telefon: +36 29 572 400
https://www.dsmhungary.hu/index.html

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Megoldások baromfitartásban

DSM a világ egyik meghatározó vegyipari, biotechnológiai és élelmezés-...

Bővebben...

Fenntarthatóság

A DSM új stratégiai kezdeményezése a globális takarmányozás és állategészség...

Bővebben...

Eubiotikumok

Eubiotikumok – A kiegyensúlyozott megközelítésA növekedés elősegítése és az...

Bővebben...

Vízhigiénia

A víz alapvető fontosságú tápanyag a haszonállatok és a baromfik számára. A...

Bővebben...

Karotinoidok

Karotinoidok az állatok takarmányozásában és egészségébenA pontos...

Bővebben...

DSM Nutritional Products Hungary Kft.

Royal DSMDSM a világ egyik meghatározó vegyipari, biotechnológiai és...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK