Alfa-Gép Kft.

2016. szeptember 10. szombat
Oláh Margó
471

20 év tapasztalatával Önért, megoldásokkal az Ön sikeréért!

Cégünk, a békéscsabai székhelyű, magántulajdonú Alfa-Gép Kft 1996-óta van jelen a mezőgazdasági gépkereskedelem piacán.

Az 1996-ban alapított, családi alapokra épülő gép- és alkatrész-kereskedésünk az évek során dinamikusan fejlődő vállalkozássá nőtte ki magát. Tevékenységünk megújításával, magas szintű kiszolgálással, régi és új Ügyfeleink felmerülő igényeinek kiszolgálásával törekszünk piaci pozíciónk megtartására és bővítésére, melyet az árbevétel évenkénti növekedése is bizonyít. A telephelyünkön az elmúlt években több beruházással igényes irodahelyiségek és alkatrészraktár került kialakításra, hogy minél teljeskörűbb szolgáltatást biztosítsunk Partnereink számára.  
Kollégáink szakmai felkészültsége fontos alappillére az Alfa-Gép Kft. minőségcéljainak. A piaci pozíciónk megtartásához, erősítéséhez elengedhetetlen a kiváló szakmai csapat, munkatársaink mindegyike megbízható, sikerorientált szakember.

A cégalapítás óta a kínált termékskálánkat folyamatosan bővítettük. Egy-egy új termék piaci bevezetése időt, energiát igénylő folyamat, de elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a folyamatosan felmerülő piaci igényeknek megfeleljünk. Kezdetektől fogva a mezőgazdasági erő-és munkagépek széles termékpalettájával igyekszünk ügyfeleink igényeire optimális megoldást kínálni.    Az általunk forgalmazott szántóföldi növénytermesztés, állattartás, erdészet és kommunális feladatok ellátására kifejlesztett gépek széles termékportfóliója mögött kimagaslóan megbízható hazai és nemzetközi gépgyártók állnak, melyhez évtizedes tisztességes piaci partnerkapcsolat fűzi az Alfa-Gép Kft.-t. Számos régi és kiváló márkának Vogel&Noot, Güttler, Sfoggia, Fliegl, Forrás, AL-TERRA, Omikron, Metalwolf, Leták, Optigép, Pietro Moro, Faza, HE-VA és néhány lengyel gyártó ….. és új, kiváló brandeknek, mint az SMS, Alpego, Quivogne és jónéhány erőgépválasztéknak, a teljesség igénye nélkül MTZ, HÜRLIMANN, GOLDONI, YTO, BRANSON, JINMA…Merlo rakodó régiós képviselői vagyunk.
Egyedi profilunk a Fedele kertészeti gépek, és a hagymatermesztés, a holland Holaras gépgyártó vállalat gépeinek forgalmazása. Az olasz Fedele gépgyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazójaként egyedi kertészeti gépkínálattal rendelkezik az Alfa-Gép Kft. immáron 18 éve. Emellett a világ élvonalában járó spanyol J.J.Broch gépgyártó fokhagymatermesztésre kifejlesztett termékeivel a teljes technológia gépsort kínáljuk: a vetéstől a betakarításon át a fokhagyma élelmiszeripari feldolgozásáig.

Célunk, hogy hosszú távú partnerei legyünk ügyfeleinknek mezőgazdasági gépberuházásuk terén és az általunk kínált gépekkel és az ehhez kapcsolódó szolgáltatással a legmagasabb színvonalú megoldást nyújtsunk partnereink egyedi igényeire.
Hungary 5600 Békéscsaba Szarvasi út 84.  Tel.: 0036-66-447-909    Fax: 0036-66-449-434
http://www.alfa-gep.hu          Facebook: https://www.facebook.com/Alfagep

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Alfa-Gép Kft.

20 év tapasztalatával Önért, megoldásokkal az Ön sikeréért! Cégünk, a...

Bővebben...

Optigép Kft.

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban...

Bővebben...

Auditker Kft.

Arma Trac Lamborghini MTZ traktorok, Talajművelők kúltivátor tárcsa rotációs...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK