Odisys Bt.

2010. február 03. szerda
Administrator
2154

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó, szárzúzó, gyümölcs szüretelő, emelő villa, eke, henger, magágykészítő, forgóborona, rövidtárcsa, talajlazító, vetőgép, permetező, metszőolló, ágaprító, fadaraboló, sorközművelő, erdészeti gépek. 

 

6000 Kecskemét, Könyves Kálmán krt 109.  Tel: +36 70/587-9117            Fax: 06 76/482-099 
                    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                     www.odisys.hu

Az Odisys Bt 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a mezőgazdaságban aktívan résztvevők számára olyan kiegészítő termékeket kínáljunk, melyek a költség-hatékonyságukat a lehető legnagyobb mértékben javítja. Éppen ezért mi az alábbiak szerint fogalmaztuk meg mottónkat:               a technika Önnel mindenre képes

       A mottónknak megfelelően úgy igyekeztünk kialakítani termékkörünket, hogy az az önök életében szinte észrevétlenül nyújtson segítséget a nehéz pillanatokban és a mindennapok monoton bürokratikus útvesztőiben. Az első években táblatörzskönyv szoftver fejlesztéssel és forgalmazással foglalkoztunk elsődlegesen, majd 2004-ben a mezőgazdasági gépberuházások nehézkes pályázati rendszere miatt, úgy éreztük, hogy az erőgép szektorban is kellene valamit tennünk a gazdákért. Kerestünk egy tapasztalt nyugat európai beszállítót, aki a mezőgazdasági gépek teljesítmény növelésében jártas. Hosszas keresés után találtuk meg a beszállítónkat. A történetünk ezen a ponton változott meg, hiszen korábban csak programokkal foglalkoztunk, ez a terület számunkra is kihívást jelentett. Hiszen a traktorokat elég jól ismertük, szinte minden márka megtalálható országunkban, s vevőkörünk révén megtudhattunk sok- sok üzemi tapasztalatot. A gépek napjainkban egyre inkább elektronizáltak, ezért el kellett, hogy kezdjük ezt a hazánkban még új területet felderíteni.

     Az első tuning készletek elfogadtatása volt a legnehezebb, hiszen nem rendelkeztünk referenciákkal, s a kétkedés nagyon nehezen leküzdheőo ellenfél. Majd a referenciáink és kitartásunk meghozta gyümölcsét, hiszen 2005 év végére közel 70 traktor és kombájn tulajdonosát és gépkezelőjét derítettük mosolygós jókedvre.

       Mi is fejlesztettünk is hiszen mi is azt várjuk ügyfeleinktől és az érdeklődőktől, hogy vegyék igénybe szolgáltatásainkat és fejlesszenek. A tapasztalatok és a számok önmagukért beszélnek.

       A fejlesztéseink eredmény ez a honlap ahol minden fontos technikai és háttér információ megtalálható. Ugyanakkor, annak érdekében , hogy az önök elégedettsége növekedjen lehetővé tettük önök számára, hogy a helyszíni beszereléssel egyidejűleg akár vissza is tudjuk mérni a legmodernebb csúcstechnikát képviselő digitális dynamométerünkkel a gépek teljesítményét, így ön a saját szemével is láthatja, hogyan spórolhat ezreket a gépei használata során.

         Természetesen nem csak az erőgépek hanem a minden ami a motorokhoz és kiemelten a diesel erőforrásokhoz kapcsolódó összes lehetőség foglalkoztat bennünket, hiszen a gépek fogyasztása illetve a területre eső közvetlen költség legmeghatározóbb tényezője, A profilunkat a honlapunk elkészülése után kívánjuk kibővíteni a személy és teherautók teljesímény növelésére alkalmas készletek forgalmazásával.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Odisys Bt.

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó,...

Bővebben...

Valkon 2007 Kft.

 A Krone a szálastakarmány-betakarítás specialistája. Termékpalettáján...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK