Linamar Hungary Zrt. OROS (2)

2010. február 03. szerda
Administrator
1666

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek megfelelő műszaki fejlesztésekkel, kivitelezésekkel és univerzális megoldásokkal kínálja napraforgó és kukorica betakarító adaptereit régi és új partnereinek.



 napraforgó betakarító adapterrel szárzúzás egy menetben
A napraforgó-betakarító adapterek gyártása és fejlesztése több éves múltra tekint vissza. Ezért is mérnökeik mindig a piaci igényeket szem előtt tartva fejlesztik OROS SUN adaptereiket egyre hatékonyabbá. Ennek köszönhetően 2015-től bevezetésre került az OROS SUN+CHOP szárzúzós napraforgó-adapterük, mely lehetővé teszi a betakarítást és a szárzúzást egy menetben.
Kényelmi megoldásként funkcionál, hogy a mechanikus szárzúzó magasságának állítása a kombájn fülkéjéből megoldható, és így különböző betakarítási magasságoknál is tartható az optimális szárcsonkmagasság. Az OROS SUN+CHOP szárzúzó hatékonyságát az is igazolja, hogy előre dőlt, illetve különböző magasságú állományokban sem fordulhat elő, hogy a szárzúzó kés hamarabb levágná a szárat, mint ahogy az adapter forgókése leválasztja a napraforgótányért a szárról.
Mindemellett az OROS SUN napraforgó-betakarító adaptert egyszerű felépítés, könnyű szerelhetőség és nem utolsó sorban a
rázótálcás kialakításnak köszönhetően, rendkívül minimális szemveszteség jellemzi. A gazdák igényeinek megfelelően 6-tól 16
soros kivitelig rendelhető.
Kukorica betakarításhoz három OROS adapter
A Linamar Hungary Zrt. OROS divízió kukorica-adapter gyártása és fejlesztése lassan 50 évre tekint vissza. Ez idő alatt a gazdák igényeihez igazodva és a termelékenység növekedésének köszönhetően adaptereik folyamatos fejlesztésen, megújuláson estek át. 2015-ben is egy ilyen megújulásnak köszönhetően vezették be az OROS HSA kukorica-betakarító adapterüket, mely a piacon már jól ismert OROS HSA kukorica-betakarító adapter szántóföldi tesztelései alapján továbbfejlesztett változata.
A fejlesztésnek köszönhetően, a hatékonyságot szem előtt tartva, a törőegységek késes törőhengert kaptak, így könnyebbé válik a talaj előkészítés és nem utolsó sorban, kisebb energiaigényének köszönhetően gazdaságosabbá teszik a betakarítást.
A műszaki korszerűsítés mellett a külső megjelenésre is figyeltek.
A narancssárgáról univerzális fekete vázra váltottak, melyhez bármely kombájn színben rendelhetőek a műanyag sorválasztó burkolatok, ezzel is hangsúlyozva, hogy független adapter gyártó cég. Ennek megfelelően bármely kombájntípushoz adaptálhatóak a gépeik. AZ OROS3 HSA rendelhető mechanikus, elektromos vagy hidraulikus törőlécállítással és számos más kiegészítővel is.
További univerzális kukorica-betakarító adaptert kínál a gyár. Az OROS CORNADO 6,8,12 és akár 16 soros, fix és csukható kivitelben is rendelhető. A korszerű kardánhajtásnak köszönhetően minimális a karbantartási igénye, és emellett alacsonyabb energia felvétel jellemzi. Tökéletes szárzúzása a zúzókések optimális elhelyezkedésének és megfelelő fordulatszámának tudható be. Fekete vázzal, színes műanyag burkolatokkal is rendelhető és bármely kombájntípusra adaptálható több, kényelmi opciós kiegészítővel.
Linamar Hungary Zrt. OROS H-5900 Orosháza, Csorvási út 27. Tel.: +36 20 585 9666 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  www.oros.linamar.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Omikron Kft.

Hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártása.

Bővebben...

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők....

Bővebben...

Optigép Kft.

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar...

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt. OROS (2)

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás...

Bővebben...

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinátor...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

Asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari és hídmérlegek. Zsákoló big-bag...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK