Cseber Nonprofit Kft.

2010. február 02. kedd
Administrator
6023

Köszönti Önt a CSEBER Nonprofit Kft.
A környezetvédelem fontos része a hulladékgazdálkodás, mely napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap. A Cseber Nonprofit Kft. alapfeladata a növényvédő szerrel szennyezett csomagolási hulladékok minél nagyobb arányú visszagyűjtésének és ártalmatlanításának szervezése, közvetítése.

2003-ban kezdte meg működését a Cseber Nonprofit Kft., és az elmúlt 17 évben büszkén állíthatjuk, hogy a növényvédő szerrel szennyezett göngyölegek és csávázott vetőmag zsákok leadása és átvétele beépült a kereskedelmi szolgáltatások közé.
A Cseber Nonprofit Kft.-nek több, mint száz partnere van. Ezek azok a gazdasági társaságok, akik növényvédő szert, vagy csávázott vetőmagot gyártanak, előállítanak, vagy azoknak első importőrei, forgalmazói.
Több, mint 160 gyűjtőhelyünkön az üres és háromszor kiöblített csomagolóanyagokat a felhasználótól térítésmentesen, dokumentálva átvesszük.
A Cseber Nonprofit Kft. szolgáltatásait bárki igénybe veheti. Fontos tudnivaló, hogy gyűjtőhelyeink kizárólag háromszor kiöblített göngyölegeket vesznek csak át. A szakszerű háromszori kiöblítésről a honlapunkon rövid video filmeket találhatnak.

 TEKINTSE MEG KISFILMJEINKET! https://cseber.hu/oktatofilmek/
CSEBER Gyűjtőhelyek listája: https://cseber.hu/gyujtohelyek-atveteli-pontok/
Partnereink: https://cseber.hu/partnereink/
Cseber Nonprofit Kft. 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Tel: +36 1 340 4888 Fax: +36 1 340 5012


Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Cseber Nonprofit Kft.

Köszönti Önt a CSEBER Nonprofit Kft.A környezetvédelem fontos része a...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK