A világ legpontosabb ivarzás érzékelő

A VILÁG LEGPONTOSABB IVARZÁS ÉRZÉKELŐ / AKTIVITÁSMÉRŐ RENDSZERE…
A céltudatos tenyésztés az egyik legfontosabb tényező egy sikeres gazdaság életében, melynek elengedhetetlen része az időben és megfelelő számban történő eredményes termékenyítés. Ennek a nagyon fontos feladatnak a megoldásához nyújt segítséget a Dairymaster legújabb terméke, a várva várt MooMonitor +, amelynek segítségével nyomon lehet követni minden egyes tehén egészségi állapotát és ivarzási aktivitását. Míg a korábbi MooMonitor kizárólag a tehenek aktivitását kísérte figyelemmel, addig a legújabb modell segít az állatok egészségségének megőrzésében is, csökkentve a betegségekből és a nem észlelt ivarzásból adódó bevételkiesést.
                       
Állattenyésztési Termékdíj - I. helyezett

Számítógépes hálózatok létrehozásával pedig a rendszer a szó szoros értelmében lehetővé teszi, hogy a gazda éjjel - nappal figyelemmel kísérje a teljes állományát mobiltelefonja segítségével.
A mobil applikáció lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a rendszerrel, ami jelentősen lerövidíti a számítógép előtt töltött időt. Amennyiben a rendszer egy beteg tehenet észlel, azonnali értesítést küld közvetlenül a telefonra.

 

MooMonitor – vezető szerepben az egész világon!
A Kansas State University (Egyetem), a The American Journal of Dairy Science magazinban nemrég közzétett vizsgálata alapján, a MooMonitor pontos ivarzás azonosítási rátája 88,6%.
Dairymaster célja az, hogy a tejtermelés jüvedelmező, élvezhető és fenntartható legyen.
Készenlét Zrt. 8500 Pápa, Mozsár u. 14.  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   www.keszenlet.hu