Készenlét Zrt.

2015. április 29. szerda
Oláh Margó
1143

Készenlét Zrt.  100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t 1990. október 1-én alapították. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. Az 1995-ben részvénytársasággá alakult cégünk növénytermesztési gépek forgalmazását is megkezdte. Mára mind az állattenyészési, mind növénytermesztési gépek, technológiák vonatkozásában teljes körű kínálattal állunk partnereink rendelkezésére.
NÖVÉNYTERMESZTÉSI TERMÉKDÍJ - ELISMERŐ OKLEVÉL 
CALYPSO KÖDKÉPZŐK – A NÖVÉNYVÉDELEM ÚJ GENERÁCIÓJA
A saját gyártásban készülő ködképzés lényege nagyon apró – 20-130 μm-es – levegőben úszó, lebegő aeroszol előállítása. Az ilyen apró cseppek zárt térben órákon át, de kültérben is időjárástól-napszaktól függően 10-20 percig lebegnek, ezalatt minden a légtérrel érintkező felületet tökéletesen bevonnak, így mindez légtér és felületkezelés is egyben, lecsöpögés, megfolyás nélkül. A kezelés után minden száraz marad. A felhasznált víz 96 %-a megtakarítható egy hagyományos permetezőhöz képest, sokkal magasabb hatékonyság mellett.
Egy ilyen berendezéssel tapasztalatok szerint a kijuttatott vízmennyiség 50-90 %-a, a kijuttatott szermennyiség 30-70 %-a megtakarítható.
A Calypso Univerzális Ködképzőgép kétféle fúvókarral kerül gyártásra. A szórókarokat a felhasználói igényeknek megfelelően alakítottuk ki, hogy egyaránt használható legyen függőleges szóráshoz gyümölcsösökben és vízszintes ködvetéshez szőlészetben, szántóföldi kultúráknál.
          
Ideális számos alkalmazási területen, beleértve a kártevő-mentesítést különböző kertészeti, szántóföldi kultúrákban, de szúnyogirtásra, s egyéb rovarkártevők, ellen is maximálisan jól használható. A technológia lelke az alacsony volumen – a ködképzés révén – mert a köd fedésével semmilyen egyéb permetezési technológia nem összemérhető.
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők....

Bővebben...

Fitohorm Kft.

  Bemutatkozás FOLYAMATOS MEGUJÚLÁS A Fitohorm Kft. életében és...

Bővebben...

FRAMEST Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinátor...

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt. OROS

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek...

Bővebben...

Metalwolf Kft.

A METALWOLF Fémipari és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult, 100%-ban magyar...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot...

Bővebben...