Készenlét Zrt.

Készenlét Zrt.  100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t 1990. október 1-én alapították. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. Az 1995-ben részvénytársasággá alakult cégünk növénytermesztési gépek forgalmazását is megkezdte. Mára mind az állattenyészési, mind növénytermesztési gépek, technológiák vonatkozásában teljes körű kínálattal állunk partnereink rendelkezésére.
NÖVÉNYTERMESZTÉSI TERMÉKDÍJ - ELISMERŐ OKLEVÉL 
CALYPSO KÖDKÉPZŐK – A NÖVÉNYVÉDELEM ÚJ GENERÁCIÓJA
A saját gyártásban készülő ködképzés lényege nagyon apró – 20-130 μm-es – levegőben úszó, lebegő aeroszol előállítása. Az ilyen apró cseppek zárt térben órákon át, de kültérben is időjárástól-napszaktól függően 10-20 percig lebegnek, ezalatt minden a légtérrel érintkező felületet tökéletesen bevonnak, így mindez légtér és felületkezelés is egyben, lecsöpögés, megfolyás nélkül. A kezelés után minden száraz marad. A felhasznált víz 96 %-a megtakarítható egy hagyományos permetezőhöz képest, sokkal magasabb hatékonyság mellett.
Egy ilyen berendezéssel tapasztalatok szerint a kijuttatott vízmennyiség 50-90 %-a, a kijuttatott szermennyiség 30-70 %-a megtakarítható.
A Calypso Univerzális Ködképzőgép kétféle fúvókarral kerül gyártásra. A szórókarokat a felhasználói igényeknek megfelelően alakítottuk ki, hogy egyaránt használható legyen függőleges szóráshoz gyümölcsösökben és vízszintes ködvetéshez szőlészetben, szántóföldi kultúráknál.
          
Ideális számos alkalmazási területen, beleértve a kártevő-mentesítést különböző kertészeti, szántóföldi kultúrákban, de szúnyogirtásra, s egyéb rovarkártevők, ellen is maximálisan jól használható. A technológia lelke az alacsony volumen – a ködképzés révén – mert a köd fedésével semmilyen egyéb permetezési technológia nem összemérhető.
Készenlét Zrt.      8500 Pápa, Mozsár u. 14.    Tel:89/510-180       Fax:89/510-199
     E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                       www.keszenlet.hu