Metripond Plus Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
5305

A Metripond Plus Mérlegtechnika Kft. tipizált és egyedi mérlegek gyártásával, kereskedelmével, szervizével, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésével foglalkozik.
Digitális asztali és raktári mérlegek, hídmérleg, zsákolómérleg, szalagmérleg, átfolyásmérő mérleg és egyéb a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, raktározásban, gyógyszeriparban, termelő és szolgáltató egységekben használt mérlegek.
Vállaljuk egyedi mérlegelési feladatok megoldását és meglévő mérlegek korszerűsítését is.
Kiegészítő profilként készítünk és szállítunk zsáktovábbító szalagot, vállazó szalagot, zsákszájvarrógépet és zsákvarrócérnát. Elvégezzük a berendezések helyszíni szerelését, szervizmunkáit és alkatrészeket is biztosítunk.

Szolgáltatásaink
1. Szerviz: Vállaljuk a mérlegek, illetve Newlong és Yao-Han típusú zsákvarrógépek folyamatos alkatrészellátását, felújítását és szervizelését műhelyünkben, beépített berendezéseknél a megrendelő telephelyén. Javító partnereink hálózata az egész ország területét lefedi.
2. Korszerűsítés: Vállaljuk minden olyan mechanikus mérőszerkezettel rendelkező mérleg elektronizálását, korszerűsítését, mely megbízható, korróziómentes szerkezettel rendelkezik, valamint a mérleg jelenleg is pontosan mér.
3. Súlykölcsönzés: Cégünk rendelkezik 20 tonna M1-es pontosságú, hiteles súlykészlettel. A súlyok megfelelnek a nemzetközi előírásoknak (OIML 47/1976-os ajánlás), valamint az 1991. évi XLV. törvény 127/1991.(X.9) kormányrendeletének. A súlyokat évente hitelesítjük.
4. Hitelesítés, kalibrálás: Az előzőekben felsorolt rendeletek alapján és szerint a kötelező hitelesítésű használati mérőeszközök előkészítését és hitelesítését elvégezzük telephelyünkön, vagy a megrendelő telephelyén. NAT által akkreditált mérlegkalibráló loboratóriumot üzemeltetünk és az MHEK által felügyelt gyártóművi megfelelőségi vizsgálatot végzünk, mérlegeket kalibrálunk.
5. Minőség: MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményei szerint minősített a tevékenységünk, CE, HACCP előírásoknak megfelelnek a berendezéseink.
TERMÉKEK: asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari mérleg, híd mérleg, zsákoló big-bag töltő, átfolyásmérő mérleg, szalag mérleg, tartály mérleg, mérőműszerek nyomtatók, zsákvarrógép, szállítószalag, zsákrázó berendezés,

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zs. u. 70. Tel: 62/530-870 Mobil:06-30/627-23-30 Fax: 62/242-022
E-mail:     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.          www.metripondplus.hu           www.merlegek.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők....

Bővebben...

Damisol Kft.

Az első Damisol levéltrágyát 1982-ben gyártottuk.  Ez a...

Bővebben...

Tarján Acél Kft.

A Tarján Acél Kft. már több mint 4 éve forgalmazza a saját gyártású, kíválló...

Bővebben...

Omikron Kft.

 Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás....

Bővebben...

FRAMEST Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

A Metripond Plus Mérlegtechnika Kft. tipizált és egyedi mérlegek gyártásával,...

Bővebben...

Folyékony permetezőszer

VEGESOL eReS vizes szuszpo-emulzio (SE)Folyékony permetezőszer gombás és...

Bővebben...

Csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK